Prima apariție a Anei Baniciu după decesul mamei. Artista s-a transformat total

De două luni de când și-a pierdut cea mai dragă ființă a sufletului, mama, Ana Baniciu este schimbată radical. Artista a slăbit foarte mult și reușește cu greu să facă față situației.

Ana Baniciu încearcă să treacă peste cea mai grea perioadă din viață cauzată de trecerea în neființă a celei care i-a dat viață. Din nefericire, nu e ușor deloc, iar asta se vede pe artistă, care a slăbit foarte mult. Ea spune că a început să se alimenteze așa cum trebuie, doar că stresul își spune cuvântul și nu reușește să revină la forma inițială.

Mănânc constant. Văd că nu mai revin la forma inițială, nu știu de ce

“Este o perioadă din viața mea în care am slăbit foarte mult, pentru că am avut cel mai neplăcut eveniment (n.r. moartea mamei) care se poate întâmpla din punctul meu de vedere.

Citește și  Florin Călinescu a fentat moartea. Vedeta povestește cum a alungat-o

Și atunci am slăbit un pic mai mult, dar sunt pe revenire, mănânc. Am slăbit vreo 6-7 kg și acum îmi revin. Mănânc constant. Văd că nu mai revin la forma inițială, nu știu de ce. E bine, eu nu mă plâng, mie îmi place când sunt slabă.”, a declarat Ana Baniciu.

Tot datorită mamei mele am reușit să merg înainte, pentru că i-am făcut niște promisiuni și mă țin de ele

Orice ar face însă, golul din suflet nu poate fi umplut, dar Ana spune că a reușit până acum doar datorită mamei sale. “Clar este un gol cu care trebuie să înveți să trăiești în continuare, să te readaptezi la viața de după ea.

Tot datorită mamei mele am reușit să merg înainte, pentru că i-am făcut niște promisiuni și mă țin de ele. Sunt niște chestii foarte personale și o să le spun la momentul potrivit, când vor ieși. Sunt și profesionale și personale.”, a mai spus Ana Baniciu.

Citește și  Veste incredibilă la Puterea dragostei. Cine este noua iubită a lui Iancu Sterp

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata