Prima Doamnă a Franței este în doliu

Brigitte Macron, Prima Doamnă a Franței este în doliu. Fostul soț a trecut la cele veșnice și a fost înmormântat în mare secret.

Fostul bancher Andre Louis Auziere, primul soț al lui Brigitte Macron, a murit. Prima Doamnă a Franței este în doliu.

Prima Doamnă a Franței este în doliu

Brigitte Macron este într-o perioadă neagră. Prima Doamnă a Franței este în doliu. Fostul său soț și tatăl copiilor săi a murit și îngropat în mare secret. Este vorba de fostul bancher André-Louis Auzière. Acesta s-a stins din viață anul trecut, în decembrie, la vârsta de 68 de ani. Vestea a fost dată abia acum de fiica sa Tiphaine la Paris Match. „Tatăl meu este mort.  L-am îngropat pe 24 decembrie în cea mai strictă intimitate. L-am adorat, era o ființă separată, un nonconformist care își prețuia anonimatul mai mult decât orice. Trebuie respectat”, a scris fiica sa, în anunț.

brigitte si macron

Brigitte Macron s-a căsătorit prima dată la vârsta de 20 de ani

Soția președintelui Franței s-a căsătorit pentru prima dată în anul 1974, la 20 de ani. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil și au devenit părinții a trei copii. Este vorba de Tiphaine, Sébastien și Laurence. După 20 de ani de iubire, Brigitte își dă seama că mariajul său a luat sfârșit. Totul a început din cauza unui elev de la cursul de teatru, care s-a îndrăgostit nebunește de profesoară.

Brigitte a răspuns iubirii tânărului și a început o relație cu acesta. Soțul a descoperit însă idila, după ce vecinii i-au spus că un tânăr o vizitează mereu pe profesoară, încărcat cu flori şi şampanie. Atunci bancherul și-a părăsit soția dar și domiciliul conjugal.  Divorțul dintre Brigitte și soțul său a durat câțiva ani. Potrivit digi24.ro, Emmanuel a fost trimis în Paris să termine școala, însă relația lor a continuat la distanță timp de 13 ani, până când aceștia s-au căsătorit, în anul 2007. Când Macron s-a îndrăgostit de profesoara lui, avea vârsta de 16 ani.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.