Prima TV nu-l mai vrea pe Huidu. Emisiunea Cronica Cârcotașilor, scoasă din grilă

După 20 de ani de emisie, emisiunea Cronica Cârcotașilor a fost scoasă din grilă. Huidu a fost pus pe liber.

Prezentatorul Șerban Huidu e liber de contract. Emisiunea Cronica Cârcotașilor a fost scoasă din grilă.

Prima TV nu-l mai vrea pe Huidu. Emisiunea Cronica Cârcotașilor, scoasă din grilă

După 20 de ani de la prima difuzare, emisiunea Cronica Cârcotașilor a fost scoasă de pe post. Șerban Huidu a fost dat afară. De ce a fost luată această decizie? Postul Prima TV a fost cumpărat de Clever Media, o companie deținută Adrian Tomșa. Adică cel care patronează și postul Look TV. Din nefericire pentru Șerban Huidu, directivele noii conduceri a fost ca emisiunea să se bazeze pe știri generaliste și sportive. E și normal, dat fiind faptul că Tomșa este acționar într-o companie care deține drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I.

serban huidu

A dispărut și emisiunea Flash Monden

Prima emisiune care a fost scoasă din grilă a fost Flash Monden, prezentată de Diana Bart și Alex Constantin. Toți cei din echipa redacțională au fost concendiați. A scăpat doar Diana, ca urmare a faptului că în acest moment este în concediu de maternitate. A urmat emisiunea Cronica Cârcotașilor. Potrivit impact.ro, conducerea s-a întâlnit cu Șerban Huidu și i-a comunicat că va mai fi difuzat pe post doar sezonul înregistrat.

Ce se întâmplă acum cu Șerban Huidu

În aceste condiții, prezentatorul trebuie ca în doar două luni să hotărască ce să facă cu angajații. Sau dacă va avea șansa să facă în continuare această emisiune pe alt post de televiziune. Decizia este oarecum șocantă pentru toată lumea, mai ales că emisiunea lui Huidu este considerată emblema postului. Aceasta a fost difuzată pentru prima dată pe 14 aprilie 2000, adică acum 20 de ani. Fanii show-ului Cronica Cârcotașilor este o emisiunea satirică, în care sunt ironizate bâlbe și momente, iar fanii au rămas fără cuvinte.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.