Prințul Paul al României, trei ani și patru luni de închisoare. Soția celebrului Albert Ignatenko, pedeaspsă de cinci ani cu executare

S-a dat verdictul într-unul cele mai importante dosare  din România, Ferma Băneasa. Prințul Paul al României a primit trei ani și patru luni de executare, iar soția celui mai puternic om al lumii, Albert Ignatenko, cinci ani.

Dosarul Ferma Băneasa s-a terminat. Judecătorii au studiat și au ajuns la concluzia că vinovații trebuie să plătească. Remus Truică, 7 ani, Prințul Paul al României, 3 ani și patru luni și soția lui Ignatenko, cinci ani.

Prințul Paul al României, trei ani și patru luni de închisoare. Soția celebrului Albert Ignatenko, pedeaspsă de cinci ani cu executare

Prințul a primit trei ani de închisoare și patru luni de închisoare. Acesta nu a putut fi prins și a fost dat în urmărire internațională. Un alt inculpat, Remus Truică a fost deja întemnițat la închisoarea Rahova și va avea de ispășit o condamnare de șapte ani. La rândul său, Dan Andronic a primit trei ani de închisoare, dar cu suspendare. Decizia este definitivă.

I-a botezat copilul Traian Băsescu

Acesta s-a născut la Paris, fiind cunoscut oficial ca Prințul Paul Philippe al României sau Alteța Sa Regală, Prințul Paul Philippe al României. Nu a fost recunoscut niciodată nici ca membru al Casei Nobiliare de Hohenzollern-Sigmaringen și nici al Casei Regale a României. În anul 1995 s-a căsătorit cu Lia Georgia Triff, cei doi având împreună un fiu. Potrivit protv.ro, micuțul a fost botezat de Traian Băsescu.

A fost recunoscut moștenitor al lui Carol al II-lea după 21 de ani de procese

După 21 de ani de procese, în anul 2012 Înalta Curte de Casație și Justiție l-a recunoscut pe Paul drept moștenitor al lui Carol al II-lea. După acel moment, acesta a început să primească din avere. Astfel, i-au fost retrocedate câteva terenuri ale Elenei Lupescu. Procesul de revendicare a vilei din Aleea Modrogan, a fost însă pierdut. ”Am formulat cerere la Guvern să-mi fie recunoscută 62% din averea regală. Este un drept câștigat. Vorbim de Castelul Peleș. Trebuie să vedem aceste documente, avem încredere în justiția din România”, a spus atunci acesta.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.