Prințul Philip și-a întâlnit Regina după 17 luni. Suverana și partenerul de viață vor dormi somnul de veci într-un mormânt comun

Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată în capela de la Castelul Windor, una dintre reședințele oficiale ale Suveranei, locul unde aceasta prefera să stea în week-end. Suverana își va dormi somnul de veci într-o capelă mică, aflată lângă capela principală St. George, alături de cel care i-a fost alături timp de 73 de ani, prințul Philip.

În acest loc sunt înmormântați și părinții Elisabetei, Regele George şi soţia sa, Regina Mamă

De 17 luni de când a trecut în lumea celor drepți, sicriul cu trupul lui Philip a stat într-un seif regal, dar acum va fi depus într-un mormânt comun cu cel al Reginei.

Tot în acest loc sunt înmormântați și părinții Elisabetei, Regele George şi soţia sa, Regina Mamă, alături de fiica lor mai mică, Prinţesa Margareta.

Citește și  Ce a spus Răzvan Simion când a aflat că a fost înșelat de Lidia Buble

Ce semnificație au avut florile de pe sicriul Reginei Elisabeta a II-a

Potrivit deciziei luate de regele Charles, coroana de flori care a stat pe sicriul Reginei a avut o semnificație aparte.

A fost realizată din flori culese din grădinile Suveranei și a conținut și flori pe care aceasta le-a avut în buchetul de nuntă. “La cererea Regelui, coroana conține frunze de rozmarin, stejar englezesc și mirt (tăiate dintr-o plantă crescută din mirt din buchetul de nuntă al Reginei) și flori, în nuanțe de auriu, roz și burgundia intensă, cu atingeri de alb, tăiate din grădinile reședințelor regale”, au transmis regalitățile din Anglia.

Charles a dorit să lase și un bilet, pe care scria: “ În amintirea iubirii și devotamentului. Charles R.” La înmormântare au participat în jur de 2.000 de invitați , din care nu mai puțin „500 de demnitari din întreaga lume, potrivit AFP și guvernului britanic.

Citește și  E oficial! Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt împreună

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata