Probleme mari pentru fosta iubită a lui Jador. Ella Tina a fost implicată într-un accident rutier

A fost de ajuns doar un moment de neatenție și totul se putea transforma într-o nenorocire. Fosta iubită a lui Jador a spus că nu a dat prioritate de dreapta și s-a izbit puternic de un zid. Din fericire, starea ei de sănătate e bună, chiar dacă mașina e grav avariată.
 

Am lovit mașina destul de tare

Ella Tina susține că în ultima perioadă are tot mai multe necazuri, iar stresul nu-i dă pace și nu știe ce soluție să aleagă pentru ca totul să revină la normal. ”Am intrat într-un zid. Așa e când ai probleme și stres foarte mare, se întâmplă să ai și probleme, nu poate fi totul doar roz.

Eu sunt bine, mă doare mâna un pic, dar sunt bine. Bine că nu a fost nimic grav. Am lovit mașina destul de tare. Trebuia să dau prioritate de dreapta și am accelerat în momentul ăla și m-am izbit.”, a declarat Ella Tina pe pagina sa personală de Tik-Tok.

Citește și  Jador va avea propria sa emisiune la tv

Cu câteva luni în urmă a rămas fără permis

Ella a mai avut necazuri și cu câteva luni în urmă când a fost prinsă când conducea cu viteză mare, moment în care i-a fost suspendat permisul pentru o perioadă destul de scurtă. ”Cam cât de norocoasă să fiu să mi se ia iarăși permisul? Nu mai suport drumul ăsta de Bacău, e un ghinion aici în zonă”, a povestit Ella pe pagina sa personală de socializare.


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata