Trucuri pentru a atrage bogăția. Puneți în cămară usturoi uscat

Aveți probleme financiare? V-ați gândit că s-ar putea să fie din cauza unor energii negative care vă dau târcoale? Pentru a atrage belșugul în casa și viața dumneavoastră, puneți usturoi uscat în cămară.

Banii sunt pe sfârșite? Apelați imediat la feng shui pentru a aduce bunăstare în casa voastră. Puneți usturoi uscat în cămară.

Trucuri pentru a atrage bogăția. Puneți în cămară usturoi uscat 

Potrivit legile feng shui, de mare ajutor celor cu probleme financiare le este proiectarea în minte a gândurilor pozitive. Nu uitați că orice gând se materializează. De asemenea, este un semn de bogăție atunci când găsiți bani pe stradă. Tocmai de aceea, chiar dacă monedele sunt la prima vedere nesemnificative ca valoare, ridicați-le și purtați-le cu dumneavoastră. Aducător de belșug în casă este usturoiul, de aceea trebuie să aveți în cămară mereu o legătură cu usturoi uscat. Mai mult, acesta alungă și energiile negative.

Purtați în buzunar semințe de susan

Tot specialiștii în feng shui afirmă că cine poartă în buzunar sau în poșetă o punguță cu semințe de susan sau de rodie nu va rămâne niciodată fără bani. Tot pentru atragerea bogăției, presărați susan pe o farfurie și așezați-o într-un colț ferit al casei. De ajutor sunt și bețișoarele din lemn de santal, care se aprind în primele ore ale dimineții în zilele fiecărui început de lună. În timp ce acestea ard, priviți-le și imaginați-vă că sunteți bogați.

seminte de susan

Arborele de jad atrage bogăția în casă

Din cele mai vechi timpuri se crede că nu veți sărăci niciodată, dacă nu veți avea portofelul gol. Aveți grijă să puneți mereu în acesta măcar o bancnotă. Un alt truc este să aveți grijă cum aranjați banii în portofel. Bancnotele de culoare verde atrag cei mai mulți bani, urmate de cele albastre, galbene sau roșii. Mai mult decât atât, înlocuiți bancnotele uzate cu unele noi. Specialiștii afirmă că o plantă extraordinară care atrage bogăție în casă este arborele de jad. Cumpărați această plantă și țineți-o mereu în locuința dumneavoastră, transmițându-i în fiecare zi gânduri pozitive, iar ea nu va întârzia să vă răsplătească.

Fiți darnici

Potrivit legii atracției banilor, nu e bine deloc să cheltuiți toți banii pe care îi luați cu dumneavoastră. De altfel, cheltuielile neprevăzute alungă banii și atrag energie financiară nefastă. Nu în ultimul rând, țineți cont de sfaturile preoților care spun că dacă veți oferi din puținul dumneavoastră, veți primi înapoi înzecit. Cu alte cuvinte, fiți darnic și ajutați atât cât puteți oamenii nevoiași. Veți fi surprinși să vedeți cum se va schimba situația dumneavoastră materială. Potrivit adevarul.ro, pentru a avea mereu bani în buzunar aveți griijă ca orice robinet defect din casă să fie reparat.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.