Raluca Bădulescu a lăsat de Ibiza de dragul noului iubit. E incredibil unde s-au relaxat cei doi

Raluca Bădulescu e în culmea fericirii de când are o nouă relație cu Rareș, mai tânărul medic, care spune că o sprijină în tot ceea ce vrea să facă. Cei doi au plecat să se distreze la Vama Veche, unde alături de Cătălin Botezatu au trăit momente intense.

 „Pentru mine a fost o experiență inedită, pe care o voi repeta cu siguranță”

„Am fost pentru prima dată în Vama Veche, nu mai fusesem niciodată aici. Am ajuns un weekend la mare, în Vama Veche, la aniversarea unui bun prieten. Am mers împreună cu iubitul meu, cu Cătălin Botezatu și cu alți buni prieteni.

M-am bucurat de un amalgam splendid între plajele din Ibiza și litoralul românesc, un mix de oameni, muzică, emoții și sentimente. Pentru mine a fost o experiență inedită, pe care o voi repeta cu siguranță”, a povestit Raluca Bădulescu pentru Ego.

De ce a divorțat

Raluca și-a făcut iubit la doar două luni de la divorțul de Florin, bărbatul pe care totdeauna a spus că i-a oferit tot ce și-a dorit. Adevărul din spatele divorțului nu-l știe nimeni, dar cei doi au rămas în relații foarte bune.

”Pe soțul meu pe Florin l-am cunoscut la un after hours. Îmi plăcuse mult de el, foarte mult. Se întorsese din Valencia, eu mai țărancă de aici nu știam ce îmi povestea. A fost și el fericit până să mă cunoască pe mine. Acum e fericit în continuare. El are viața lui. Eu am viața mea. Am stat pe capul lui nasol”, a mărturisit Raluca.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata