Ramona Bădescu trece prin momente grele. Tatăl său e bolnav

Invitată în emisiunea Storie Italiene a postului Rai1, Ramona Bădescu trece prin momente grele. Ea a început să plângă, pentru că tatăl său e bolnav.

Tatăl său e bolnav, iar Ramona Bădescu e distrusă că nu și-a văzut părinții rămași în România. Pe 12 septembrie acesta a împlinit frumoasa vârstă de 89 de ani.

Ramona Bădescu trece prin momente grele. Tatăl său e bolnav

Tatăl Ramonei Bădescu e bolnav, iar vedeta a izbucnit în lacrimi în timpul unei emisiune din Italia. Aceasta a povestit că îi este foarte dor de familie și e supărată că nu poate fi alături de el în aceste momente. „ Nu mi-am mai văzut părinții de când am născut, de un an de zile. Din luna februarie a fost lockdown aici, ei au plecat anul trecut la sfârșitul lui septembrie din Italia, rămânând să ne vedem curând. Tata împlinește împlinește 89 de ani, pe 12 septembrie, sâmbătă. Acum este pentru prima oară când nu îi pot fi alături și nu pot merge acas. Și acest lucru mă macină foarte tare, pentru că tata este și grav bolnav. Are niște probleme de sănătate, este și vârsta. Dar din fericire fratele meu care este medic îi este alături.”, a povestit ea, potrivit click.ro.

Citește și  Ce reacție a avut Smiley atunci când a aflat că va fi tată

ramona badescu

A născut un băiețel în urmă cu un an

Ramona Bădescu este fericită pe de altă parte că este mămică la 51 de ani. Ea a născut un băiețel în urmă cu an, dar nu poate ajunge în România din cauza vârstei fragede a copilului. După ce a născut, a preferat să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor, însă acum spune că e pregătită să se întoarcă. De altfel, apariția la televiziunea din Italia este prima după ce a născut. Cât privește tatăl copilului său, Ramona preferă să păstreze misterul.

„Sunteți curioși, nu? Lucrurile intime rămân private și sunt foarte geloasă și egoistă, le trăiesc pentru mine! Pot să spun că l-am așteptat o viață întreagă pe iubitul meu și pe tatăl copilului meu. Dar este singurul bărbat care putea să fie tatăl copilului meu! Este exact ce mi-am dorit, suntem fericiți împreună și ne trăim acest moment atât de minunat cu discreție și cu eleganță. Pentru că este al nostru personal, nu este un moment legat de meseriile noastre.

Citește și  Lavinia Pârva: Lui Alex îi place să cânte cu tati, la pian

Faptul de a putea alege să îți trăiești viața fără să ți-o expui cred că este un atu! Cu siguranță, la momentul potrivit, o să puteți afla mai multe. Soțul meu nu face parte din lumea showbizului și este normal, din respect față de el, să nu-l implic în meseria mea. Într-o lume atât de expozivă și atât de plină, noi am ales”, a declarat frumoasa cântăreață.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.