Ramona de la Neața cu Răzvan și Dani i-a spus adio logodnicului său

De când este împreună cu tânărul Cuza de la Noaptea târziu, Ramona Olaru are parte doar de șocuri. Cei doi formează un cuplu cu probleme. S-au despărțit, s-au împăcat, apoi s-au logodit și acum blonda i-a spus adio lui Cuza.

Nimeni nu știe ce se poate alege de cuplul Ramona Olaru – Cuza de la Noaptea târziu. Chiar dacă se iubesc, cei doi par să nu se înțeleagă deloc. Acum, Ramona Olaru i-a spus adio din nou logodnicului său.

Ramona de la Neața cu Răzvan și Dani i-a spus adio logodnicului său

Când e albă, când e neagră. Așa arată relația Ramonei Olaru cu logodnicul său Cuza de la Noaptea târziu. Cei doi s-au tot certat și apoi împăcat, iar acum vecina lui Răzvan și Dani i-a spus adio din nou iubitului său. Se pare că aceștia nu au șanse să rămână împreună pentru că tânărul nu se poate abține și mereu calcă pe bec.

ramona olaru

Ramona și Cuza s-au certat în public

Potrivit spynews.ro, cei doi au fost văzuți la o cafenea de fițe din Capitală, unde s-au certat în văzul tuturor. Frumoasa Ramona s-a supărat foarte tare și l-a tratat cu indiferență pe iubitul său. El a încercat că dreagă busuiocul luând-o în brațe, dar aceasta a rămas la fel de rece. De altfel, ultima dată când cei doi s-au certat și au ajuns la despărțire, Ramona a postat pe o rețea de socializare un mesaj care spune totul.

Ea a menționat că se simte dezamăgită de alegerile pe care le-a făcut în viață, făcând referire la bărbații pe care i-a iubit. „Am făcut o pasiune pentru ”bărbații” de nimic și o viață plictisitoare”, a spus asistenta TV pe InstaStory, făcând aluzie la Cuza. Nu a mai trecut însă mult timp de la mesaj că tinerii s-au împăcat. Au fost văzuți mai fericiți ca niciodată, dar din nefericire au ajuns tot în același punct. Acum s-au despărțit. Rămâne de văzut dacă telenovela a ajuns la final sau mai avem de urmărit câteva episoade picante.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.