Ramona Gabor a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice

În vârstă de 31 de ani, Ramona Gabor și-a făcut tot felul de intervenții chirurgicale. Acum aceasta a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice.

A ales să-și mărească bustul și să-și micșoreze nasul. Aceasta locuiește în Dubai și a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice.

Ramona Gabor a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice

Fanii Ramonei Gabor sunt fascinați de cum arată vedeta. Pe de altă parte însă, aceasta a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. Potrivit divahair.ro, aceasta primește zilnic mii de mesaje de la internauți pentru fiecare fotografie postată. În plus, oamenii spun că aceasta și-ar fi modificat prea mult fotografiile.

A recunoscut că retușează pozele

Chiar Ramona însăși a recunoscut că umblă la fotografii, dar chiar și așa aceasta este schimbată radical. “Fotografia ta pare puțin cam modificată, dar rochia este incredibilă”, a scris o persoană în secțiunea de comentarii. Dar fanii nu sunt atât de deranjați și de cele mai multe ori o admiră pe vedetă pentru frumusețea sa.  ”Le dai multora clasă! Felicitări pentru modul de a fi”, ”Regina din Dubai”, ”Avem fete frumoase”, sunt câteva dintre comentarii.

Citește și  Anamaria Prodan i-a făcut pomană mamei sale

ramona gabor dubai

A devenit gemolog

Cu mai mulți ani în urmă, sora Monicăi Columbeanu a plecat definitiv în Dubai. Aici nu a stat degeaba și a început să studieze gemologia. Ce înseamnă asta? Că Ramona evaluează și certifică pietrele prețioase.  Sigur că un asemenea curs nu a fost deloc ieftin, așa că Ramona a scos nu mai puțin de 7.500 de dolari pentru a deveni expert în diamante. Cursul în domeniul gemologiei a durat șapte săptămâni, timp în care aceasta a învățat totul despre cel mai frumos lucru în viața unei femei. Este vorba de diamante.

„Recent am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice diamant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui. M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamantului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă. Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante. În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi”, a declarat Ramona Gabor pentru Click.

Citește și  Irina Loghin își face operații estetice

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.