RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL IULIEI, FEMEIA DIN TIMIȘOARA CARE S-A ARUNCAT DE LA ETAJ CU COPIII

Psihologii au descifrat comportamentul Iuliei și au făcut dezvăluirile care schimbă tot.

Ies la iveală noi detalii în cazul șocant de la Timişoara. Iulia, femeia din imagini, în vârstă de 33 de ani, s-a aruncat de pe un bloc din zona Dâmboviţa, împreună cu cei doi copii, un băiat de trei ani şi o fată de şase ani. Aceasta era absolventă de psihologie și nimic nu prevestea un astfel de gest extrem.

Tatăl copiilor are 36 de ani şi a aflat de cele intamplate în Austria, acolo unde era plecat la muncă. Acesta urma să revină în ţară pentru a se recăsători cu femeia de care a divorţat în urmă cu mai mulţi ani.

CU CE SE OCUPA IULIA

Iulia afișa o viață fără griji și era pasionată de domeniul vestimentar, ba chiar a avut și un magazin de profil, cu numele Fashion Empire, pe care l-a închis în urmă cu câțiva ani. Și tatăl copiilor a cochetat cu business-ul, în domeniul HoReCa, înainte de a pleca din țară.

Marti dimineata, femeia vesela din imagini se pregatea sa-i duca pe copii la grădiniță, iar câteva zeci de minute mai târziu, toti 3 zăceau pe asfalt în fața blocului de 10 etaje în care locuiau. 

CE POSTĂRI FĂCEA FEMEIA PE FACEBOOK

Acum a iesit la iveală ce postari făcea Iulia, in urma cu ceva vreme, mai exact, toamna trecută, aceasta își îndemna prietenii din online să răspândească iubire, pentru că, spunea ea, de durere și suferință este plin pământul. 

Specialiștii susțin că femeia ar fi suferit de depresie. Un psiholog celebru spune că de vină ar putea fi unele probleme apărute pe ultima sută de metri în organizarea căsătoriei, pe care Iulia o anunțase la Primărie în urmă cu două săptămâni. 

Comportamentul femeii, înainte de a comite teribilul act, este unul straniu. Aceasta a împrumutat o mașină de la iubita fratelui ei, iar în interiorul  au fost găsite haine de schimb, ambalaje de la produse alimentare și cutii cu băuturi răcoritoare. Este posibil ca Iulia să se fi oprit pe drum pentru a le cumpăra celor mici câte ceva, iar apoi, ajunsă la blocul de pe care urma să sară în gol, femeia a parcat pe zona pietonală, lăsând impresia că este foarte grăbită.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata