Războinicii de la Survivor, la un pas de bătaie. Cum s-a întâmplat totul

Scandal de proporții între Alin Chirilă și Andrei Krișan, din echipa Războinicilor de la Survivor România 2023.

După eliminarea Mariei Lungu, apele învolburate nu s-au liniștit în cadrul competiției. Deși concurenții se așteptau ca lucrurile să se schimbe după ce fosta participantă de la Puterea dragostei s-a luat la ceartă cu toată lumea, iată că alte conflicte aduc neliniște în tabăra lor. Acum, băieții sunt cei care s-au luat la harță. Alin Chirilă și Andrei Krișan au fost la un pas de bătaie, după ce războinicii au pierdut câteva jocuri, iar totul a degenerat într-un conflict aprins. 

„Ca să fie un lider, trebuie să aducă mai multe puncte ca mine, ceea ce el nu a adus. Și să-i meargă strategiile”, a spus Chirilă, profund nemulțumit de atitudinea instructorului de fitness din Cluj-Napoca.

Citește și  Andreea Tonciu trece printr-o adevărată dramă. A înșelat-o cu menajera

În plus, Chirilă dă vina pe Andrei, în ceea ce privește înfrângerile echipei: „Din cauza strategiilor de la jocul trecut, am pierdut”.

„Ca să fie un lider, trebuie să aducă mai multe puncte ca mine, ceea ce el nu a adus. Și să-i meargă strategiile”, a spus Chirilă, profund nemulțumit de atitudinea instructorului de fitness din Cluj-Napoca. Din cauza strategiilor de la jocul trecut, am pierdut”

„Un lider îi ajută și pe cei care nu au nevoie. Ajungem într-un punct favorabil celor Faimoși”, este replica ce a venit rapid de la Krișan.

Se pare că acest conflict dintre cei doi este absolut iremediabil:

„N-o să am un lider atât timp cât aduc cele mai multe puncte. Să fie ei… și eu”, a completat Alin.

Citește și  Ceartă în familie. Ioana Ginghină le-a plătit foștilor socri 30.000 de euro

Cele mai multe scandaluri în emisiune, unele pornite din senin, au fost generate de Codruța, după cum au spus concurenții.

Pe de altă parte, Maria Lungu, care a părăsit insula, a declarat despre colegii ei că sunt naivi și că ar trebui să fie mai atenți la ceea ce se petrece în concurs.

„Indiferent de rezultatul publicului, o să fiu împăcată și fericită, pentru că nu am venit să fac strategii, am venit și am făcut ce am simțit. Poate că ar trebui, câteodată, să las de la mine, dar nu sunt sigură, încă, dacă am învățat-o (n.r. lecția). O să mă uit încă o dată la absolut tot parcursul meu aici și o să analizez. Evident, din orice trebuie să învățăm ceva”, a spus Maria Lungu după eliminare.

Citește și  Nu vrea să recunoască, dar Andreea Bălan e plină de operații estetice

„Să fie mai atenți, pentru că nu tot ce zboară se mănâncă. O să zic comparația asta pentru că, de multe ori, ei sunt creduli, sunt prea buni la suflet și să nu funcționeze asta împotriva lor”, e sfatul dat de Lungu colegilor săi.