Reacția Andreei Aradits după divorțul de actorul Andrei: ”Există un motiv”

Vestea despărţitii dintre Andrei Aradits (49 de ani) și soția sa, Andreea, după un mariaj de aproape 20 de ani, a venit ca un trăsnet în lumea mondenă autohtonă.

Cu atât mai mult cu cât anunțul a fost făcut doar de unul dintre cei doi protagoniști ai poveștii: actorul este cel care a povestit că este în divorț, în cadrul unei emisiuni difuzate pe Internet şi realizate de Jorge.

„Fiecare suflet pe care îl întâlnim în viață este acolo pentru un motiv. Fiecare întâlnire ne lasă o impresie, fiecare acțiune ne schimbă un pic. Pentru că schimbarea este constantă, fie că ne place sau nu, fie că o dorim sau nu.

Totul se rezumă la ceea ce suntem în prezent. Sunt recunoscătoare pentru toți cei pe care îi întâlnesc pe drumul meu, știu că sunt acolo să mă învețe ceva și eu îi ascult”, a scris fosta soție a lui Andrei Aradits pe Instagram.

Andrei Aradits a vorbit despre divorțul prin care trece. Actele au fost depuse încă din septembrie 2020. Actorul nu a vrut totuși să dea prea multe din case și a fost rezervat pe alocuri.

Citește și  Ce dramă ascunde Clotilde Armand

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga. Doar eu cu el (n.r. Eric )suntem.

Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta.

E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: „ok, nu-ți permiți treaba asta”. E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da”, a declarat actorul.