Reghecampf, Corina și micul Liam, prima plimbare împreună. Unde și-a dus Reghecampf noua familie

Tăticul s-a mândrit cu acest lucru și le-a făcut și o primă surpriză, iar Corina a fost extrem de fericită la brațul său.

Să fie într-un ceas bun și să fie sănătos

Reghe, Corina și bebelușul au fost la un restaurant, unde s-au întâlnit, din întâmplare, cu Cătălin Măruță. Deși abia a născut, Corina și-a revenit foarte repede. Ea a purtat o salopetă neagră peste care a pus o cămașă în carouri și a mărturisit că este cea mai fericită de când a venit bebe pe lume. „Să fie într-un ceas bun și să fie sănătos, că asta e cel mai important”, le-a urat vedeta ProTV.

„Îmi pare rău că am făcut anumite lucruri, i-am dat anumite speranțe Anei”

Recent, Laurențiu a fost invitatul lui Denise Rifai și a vorbit despre căsnicia cu Anamaria Prodan, afirmând că nu s-ar fi ajuns la divorț, dacă nu ar fi existat episodul cu Dan Alexa. „Totdeauna merg pe premisa că am încredere în omul care este lângă mine, așa cum și cel de lângă mine are în mine. Apar anumite discuții, mai ales când ești o persoană publică. Niciodată nu m-am gândit la acest lucru.

Citește și  Laurențiu Reghecampf, cuvinte grele pentru Anamaria Prodan. “Să demonstreze că este mamă"

În momentul acela am avut o discuție cu Anamaria, eu fiind în Dubai cu ambii băieți. N-am putut să îi spun lui Bebe (n.r.: lui Laurențiu jr.), bineînțeles Bebe vedea absolut tot ce se întâmplă pentru că aveam toate canalele românești în living.

Am încercat, pe parcurs, să trec peste acest moment, dar n-am putut. Îmi pare rău că am făcut anumite lucruri, i-am dat anumite speranțe Anei, dar cred eu că cel mai sănătos pentru noi era ca eu să pun capăt atunci relației “, a spus Laurențiu Reghecampf.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata