26 27

Regina Elisabeta își caută asistent. Norocosul va primi un salariu de 35.000 de lire sterline lunar

E visul oricărei persoane să fie angajat al Casei Regale britanice. Acum, visul se poate împlini, pentru că Regina Elisabeta își caută asistent.

35.000 de lire sterline lunar. Atât poate primi cel ce va intra în Casa Regală britanică. Regina Elisabeta își caută asistent.

Regina Elisabeta își caută asistent. Norocosul va primi un salariu de 35.000 de lire sterline lunar

Potrivit protv.ro, anunțul a fost postat pe o platformă de recrutare. Cel care va îndeplini toate cerințele pentru a deveni asistentul reginei Elisabeta, va primi un salariu de 35.000 de lire sterline. Locul de muncă este disponibil din ianuarie 2013 și este valabil până în ianuarie 2013. Până în acest moment, au aplicat la acest loc de muncă peste 200 de persoane.

De Crăciun, va rămâne în Windsor

Ca urmare a situației din întreaga lume, regina Elisabeta a II-a și soțul ei, prințul Philip își va petrece Crăciunul la castelul Windsor, pentru prima dată în 30 de ani, citează AFP. Cuplul regal. „După ce au luat în considerare toate sfaturile corespunzătoare, regina și ducele de Edinburgh au decis să petreacă Crăciunul în liniște anul acesta la Windsor”, a declarat marți un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham. Anul trecut, prințul Philip a fost internat într-un spital din Londra, din cauza problemelor de sănătate.

Citește și  Alexandra Stan face dezvăluiri din viața intimă. E incredibil ce poate să spună cântăreața

Se vor întâlni doar cu câțiva membri ai familiei

Până acum, regina Elisabeta a II-a și membrii familiei regale britanice și-au făcut sărbătorile la Sandringham. Întotdeauna, pe 24 decembrie aceștia schimbau cadouri, iar în sfânta zi de Crăciun mergeau la slujba religioasă la Biseria Sfânta Maria Magdalena și luau tradiționala masă. În acest an, e posibil să se întâlnească cu câțiva membri ai familiei, dar va fi totuși un Crăciun atipic. Nu se știe dacă prințul William și Kate Middleton vor participa la festivități. Tot tradiția spune că întotdeauna regina au făcut cadouri angajaților. Potrivit site-ului oficial al Casei Regale, regina le-a oferit angajaților budincă, însoțită de o felicitare. Tradiția datează din urmă cu un secol, de pe vremea bunicului reginei Elisabeta, regele George V.

Citește și  Lucruri despre Crăciun pe care nu le știți