Rețeta ideală pentru un trup perfect, există. A descoperit-o Carmen Brumă

Kilograme în plus? Niciodată pentru Carmen Brumă, care știe cum să le țină la distanță.

Rețeta ideală pentru un trup perfect, există. A descoperit-o Carmen Brumă

Antrenor de fitness, nutriționist, femeie de afaceri, prezentator… Ea e Carmen Brumă, femeia care le dă fiori domnilor și stârnește invidii în sufletelor doamnelor. Cum reușește iubita lui Mircea Badea să arate mai bine ca o adolescentă? Cu un regim alimentar bine pus la punct și sport făcut acasă.

“Cel mai util, cel mai eficient și cel mai ieftin, la urma urmei, este sportul făcut acasă, antrenamentele făcute acasă. Combinația asta de regim alimentar cu antrenamente făcute acasă, mi se pare combinația ideală”, a declarat Carmen pentru Spectacola.

Sfaturi pentru un trup perfect

Carmen le dezvăluie acum doamnelor și domnișoarelor ce trebuie să consume frecvent, dar și ce alimente trebuie scoase definitiv din meniul zilnic.

“Este ideal în orice sezon să introduci alimente care se coc în mod natural, în sezonul respectiv. Și acum începem să avem tot felul de frunzoase, începe să se umple piața de tot ce înseamnă verdețuri de primăvară: ridichi, ceapă verde, salată, leurdă.

Și, evident, că acestea ar trebui să însoțească orice masă sau aproape toate mesele, pentru că îți dau un grad de sațietate mare. (…) Să mănânci foarte, foarte puțin, ocazional, din clasicele zahăr, alcool, alimente ultra-procesate, alimente care conțin într-o cantitate mare de grăsimi trans, fast-food. (…)

Rețeta minune există, dar nu este rețeta la care se așteaptă oamenii. Rețeta minune înseamnă disciplină și a-ți înfrâna anumite porniri pe care le ai, despre a mânca după un anumit orar pe care ți-l dictează corpul tău”, a povestit bruneta.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata