Rețeta originală de guacamole. Preparatul senzațional din Postul Crăciunului

Ați descoperit gustul inconfundabil al celui mai benefic aliment pentru organism, avocado? Înseamnă că trebuie să încercați și rețeta originală. E o minune mai ales în Postul Crăciunului.

Dacă vreți să savurați un preparat simplu, dar cu multe beneficia pentru organism și un gust desăvărșit, aveți la îndemână avocado. Rețeta originală de guacamole va face Postul Crăciunului să fie o plăcere.

Rețeta originală de guacamole. Preparatul senzațional din Postul Crăciunului

Pentru a profita din plin de toate aromele oferite de avocado și a face un sos guacamole perfect, aveți nevoie de următoarele ingrediente. Trei avocado, 1 Thai Chili, zeama de la 2 lime, sare, coriandru, după gust. Ardeiul iute și coriandrul se taie cât mai mic posibil. Într-un bol se mărunțește bine avocado foarte bine copt, se adaugă zeama de la lime, sarea și condimentele și se amestecă foarte bine.

Scade colesterolul

Beneficiile avocado-ului asupra organismului uman sunt cunoscute încă de acum 3000 de ani, acesta fiind numit de azteci fructul lui Dumnezeu. Specialiștii recomandă consumul de avocado pentru scăderea colesterolului rău, întrucât conține grăsimi mononesaturate. Totodată aceasta este cu totul senzațional pentru menținerea sănătății creierului.

sandvis cu avocado

Dar tot avocado este cel care, potrivit oamenilor de știință, previne apariția cancerului la sân. Pe de altă parte, grație vitaminei A conținute este extrem de important pentru sănătatea oaselor, a pielii și a părului, întărind totodată sistemul imunitar. Nu în ultimul rând, avocado este recomandat și persoanelor care se luptă cu depresia. Dar și doamnelor care suferă de sindromul premenstrual.

Diabeticii trebuie să introducă în alimentație acest fruct

Potrivit csid.ro, avocado este un bun prieten al diabeticilor. Aceștia au nevoie să introducă în dietă acest fruct, întrucât reglează nivelul glicemic şi rezistenţa la insulină a organismului. Și tot avocado este cel care are în compoziție un carotenoid numit luteină. Este vorba de acea substanţă necesară pentru menţinerea unei vederi optime, care protejează impotriva degenerării cauzate de îmbătrânire.

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.