Rezultate alegeri locale 2020 în țară. Nicolae Robu și-a recunoscut înfrângerea

Rezultate alegeri locale 2020 în țară. Duminică, 27 septembrie 2020, românii și-au ales conducătorii.

Rezultate alegeri locale 2020 în țară. Toată suflarea românească a mers la vot duminică 27 septembrie 2020. Care sunt rezultatele în țară.

Rezultate alegeri locale 2020 în țară. Nicolae Robu și-a recunoscut înfrângerea

Rezultate alegeri locale 2020 în țară. A sperat până în ultima clipă că va fi la cârma Primăriei Timișoara. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, își recunoaște înfrângerea și susține că a pierdut alegerile la Primăria Timișioara. “S-au numărat 15% din voturi, dar e deja relavant. Am pierdut. Diferenţa este mare. Surprinzător de mare, ceea ce înseamnă că aşteptările timişorenilor sunt altele.”, a spus Nicolae Robu. Pe fotoliul de primar al bănățenilor se va așeza Dominic Fritz.

olguta vasilescu

Olguța Vasilescu a primit votul de încredere al craiovenilor

Potrivit libertatea.ro, la Craiova, Olguța Vasilescu este în culmea fericirii, după ce a fost votată de locuitorii orașului. “Am votat astăzi pentru cea mai bună echipă a unui partid politic, o echipă care, de-a lungul timpului, a demonstrat că ştie să facă administraţie performantă: că ştie, că poate, că vrea! În aceşti ultimi ani, a reuşit să absoarbă peste un miliard de euro din fonduri europene. O echipă care este formată din profesori universitari, oameni din mediul academic, din intelectuali de vază ai municipiului Craiova şi, bineînţeles, din oameni care şi-au asumat proiecte realiste. Sunt oameni care au ştiut să facă o campanie electorală decentă, bazată doar pe promovarea unor proiecte şi nu pe mizerii, aşa cum s-a întâmplat, din păcate, în ultimele două săptămâni”, a spus Olguța Vasilescu, după ce a ieșit de la vot.

mihai chirica

Mihai Chirică a primit mandatul de primar la Iași

Bucurie imensă și pentru Mihai Chirică. Acesta va fi instalat în funcția de primar al orașului Iași. A câștigat detașat alegerile locale din 2020. Pentru primăria Iași au candidat nu mai puțin de 14 politicieni. La Constanța, în acest moment se află la egalitate Virgil Chițac de la PNL cu Stelian Ion de la USR Plus, cu 29%.

Potrivit numărătorii paralele, fosta jurnalistă Elena Lasconi a anunțat că a câștigat primăria din Câmpulung Muscel la toate secțiile. Sursele politice spun că  Florin Birta (PNL) a câștigat primaria Oradea. De asemenea, sursele spun că Ionuț Pucheanu (PSD), primarul în funcție la Galați, și-a păstrat mandatul după alegerile de duminică. Un nou mandat la primăria Târgu Jiu a fost câștigată de Marcel Romanescu (PNL).

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.