REZULTATELE NECROPSIEI MAMEI SINUCIGAȘE DIN TIMIȘOARA

Incidentul șocant de la Timișoara a lăsat în urmă multe semne de întrebare. Anchetatorii încearcă acum să descopere ce a determinat-o pe Iulia Bogdan să recurgă la gestul extrem.

Acum, legiștii au tras primele concluzii în cazul femeii care s-a aruncat împreună cu cei doi copii de la etajul 10 al blocului. Informațiile arată că femeia din Timișoara a avut parte de o moarte deosebit de violentă. Cu toate acestea, se pare că mămica nu a dat nicio secundă de bănuit că avea să recurgă la asta.

Mai departe, anchetatorii au luat la puricat telefonul Iuliei, dar nu au găsit nimic nu au găsit nimic ce ar putea indica o astfel de intenție, ci dimpotrivă, aceasta ar fi purtat conversații perfect normale. 

S-a descoperit că ultimul apel al Iuliei ar fi fost către iubita fratelui său, femeia care i-a împrumutat mașina cu care Iulia s-a deplasat la locul tragediei.

Misterul morții este cu atât mai adânc cu cât femeia nu a lăsat vreun bilet de adio prin care să justifice ceea ce avea să facă. Oamenii legi iau în calcul, însă, mai multe ipoteze, iar una dintre ele este dată de faptul că Iulia și fostul ei soț ar fi avut o dispută, în urma căreia bărbatul ar fi avertizat-o că o să-i ia copiii, susțin cei de la Antena3.

Specialiștii susțin că femeia ar fi suferit de depresie. Un psiholog celebru spune că de vină ar putea fi unele probleme apărute pe ultima sută de metri în organizarea căsătoriei, pe care Iulia o anunțase la Primărie în urmă cu două săptămâni. 

De asemenea, Tudorel Butoi, psiholog-criminalist, a început să studieze acest caz și spune că este vorba, la o primă analiză, despre o femeie nefericită în relația de cuplu, o femeie ale cărei proiecții de viitor par să se fi prăbușit. Specialistul spune că este foarte important să se descopere unde s-a produs declicul în viața Iuliei și care a fost picătura care a umplut paharul. Acesta vorbește despre o tulburare psihică întâlnită des în cuplurile din ziua de astăzi și spune că, în situații de parteneriat incert, instinctul matern se malefică, judecă în alb și negru. Iulia își creștea singură cei doi copii. Era divorțată de tatăl lor, dar, iar în urmă cu două săptămâni a depus actele pentru a se recăsători.

Acum, Tudorel Butoi îi îndeamnă pe oameni să spere și să fie optimiști, deoarece, pentru că doar așa vor putea găsi rezolvări.  „E și mâine o zi!”, a spus, în încheiere, psihologul-criminalist.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata