Rita Mureșan a pierdut lupta cu kilogramele

S-a retras din lumea reflectoarelor de o perioadă. Se pare că motivul ar fi fost faptul că Rita Mureșan a pierdut lupta cu kilogramele.

Este una dintre cele mai bune creatoare de modă, dar Rita Mureșan are mari probleme. Aceasta a pierdut lupta cu kilogramele.

Rita Mureșan a pierdut lupta cu kilogramele

În ultima perioadă, se aud tot mai puține lucruri despre îndrăgita creatoare de modă Rita Mureșan. Acesta nu a mai fost văzută la evenimente mondene. Mai mult, postează foarte rar imagini cu ea pe rețelele de socializare. Se pare că de vină este greutatea, întrucât Rita a pierdut lupta cu kilogramele.

Cântărește acum peste 100 de kilograme

Umblă vorba că în acest moment Rita Mureșan s-a îngrășat enorm, ajungând la peste 100 de kilograme. Designerul a început din nou să poarte haine lungi ca în anii trecuți. Din nefericire însă se aude că aceasta a ajuns iar la greutatea din 2013.

Citește și  Aviz amatorilor. Bianca Drăgușanu a povestit cum trebuie să arate bărbatul perfect

A topit peste 40 de kilograme folosind terapia cu îngeri

Nimeni nu știe de ce s-a îngrășat la loc Rita Mureșan. Mai ales că în 2014 aceasta dăduse jos peste 40 de kilograme și arăta bestial. Deși gurile rele spuneau la acel moment că mi-a micșorat stomacul, Rita a spus că a slăbit folosind terapia cu îngeri, pe care o promovează în seminarii, susțin cei de la voice over Romania.

„I-am dat poruncă organismului meu, până la ultima celulă, ca să slăbească. Deşi cei care mă cunosc ştiu că eu nu ţin ranchiună, am făcut pace cu toată lumea din jur şi am acceptat trecutul. Mai am de lucru la iertarea mea. Toată lumea mă întreabă cum am slăbit. Vă spun că nu am avut o reţetă anume. Le-am ţinut pe toate, am făcut tot şi ceva din astea a mers.

Citește și  Oana Roman și-a atins scopul. Cum arată acum fiica lui Petre Roman

rita muresan

Aaaaa, pot să spun că de câteva luni am renunţat la carne şi că mănânc doar pește și fructe de mare, care îmi plac mai mult. Poftesc uneori la carne. Dar nu cred că este din alimentaţie. Înainte să merg în Peru am mâncat 40 de zile doar frunze şi am pus pe mine 10 kilograme. Cred că după ce accepţi ceea ce se întâmplă cu tine şi nu mai lupţi cu înverşunare, nu mă ţii diete, organismul se regleză de la sine.

Indiferent de credinţele spirituale ale fiecăruia, dieta impune ca înainte de fiecare masă, stând în faţa farfuriei, persoana respectivă să aibă un ritual spiritual, să se gândească la lucruri frumoase, să îşi spună că iartă greşelile celorlalţi, dar se iartă şi pe sine. Că este împăcată cu ceea ce are prin darul divin – viaţa însăşi, şi să accepte cumpătarea ca o alegere echilibrată în viaţă”, a mărturisit atunci vedeta, informează voice over Romania.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.