Ruby a ajuns la spital. O nebunie pe care a făcut-o se putea termina foarte rău

Vedeta susține că a folosit o cantitate mult mai mare decât trebuia și la scurt timp i-a amorțit tot corpul. A ajuns la spital unde i s-a dat primul ajutor și, din fericire, a putut fi externată. Ea le-a spus fanilor pățania, ca să nu treacă prin chinul său.

Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta

„Am fost nevoită să chem ambulanța pentru că m-a mâncat în …. Am vrut să mă bronzez mai mult decât prevede natura și am zis să-mi injectez o substanță pe care și-o injectează culturiștii când merg la concursuri, care să mă ajute să mă bronzeze mai tare.

Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta și mai ales pentru o persoană de greutatea mea.

Citește și  Oana Roman abia mai face față situației. Și cu mama în spital, dar și la un pas de o nouă despărțire de Elisei

Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44

Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic. Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44 și asta i-a făcut pe doctori de pe ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații. Am stat la Urgență, în Camera de Gardă, 3-4 ore. Mi-am făcut toate investigațiile”, s-a destăinuit bruneta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata