Rudele celor decedați la Spitalul Județean Neamț își plâng durerea. Vreau ca cei vinovați să ajungă în pușcărie

Cu doar câteva zile în urmă, zece bolnavi internați în Spitalul Județean Neamț au ars de vii. Rudele victimelor cer ca vinovații să ajungă în pușcărie.

Vreau ca cei vinovați să ajungă în pușcărie. Sunt cuvintele rudei unui decedat la Spitalul Județean Neamț. Durerea nu se va stinge niciodată.

Rudele celor decedați la Spitalul Județean Neamț își plâng durerea. Vreau ca cei vinovați să ajungă în pușcărie

Vrem nu vrem, în România istoria se repetă. Se pare că nimeni nu a învățat nimic de la tragedia de la Colectiv, iar oamenii continuă să ardă de vii. În timp ce rudele lor își plâng durerea cu neputință. Recent, potrivit adevarul.ro, DSP Neamț a publicat, într-un comunicat de presă, faptul că spitalul are obligația de a solicitat avizul în care dorește să facă vreo modificare.

Fie de structură, fie de circuite funcționale. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar pentru mărirea capacității secției ATI au fost modificate circuitele de la etajul 2, prin construirea unui perete. Va fi oare trasă la răspundere conducerea instituției? Cine va plăti pentru moartea celor zece suflete? Nimeni nu poate răspunde la această întrebare, iar rudele acestora au sufletul sfărâmat în mii de bucăți.

Nu este normal ca spitalul să aibă 8 manageri într-un an

O declarație zguduitoare a rudei unei persoane decedate în incendiu scoate la suprafață multe nereguli de la Spitalul Județean Piatra Neamț. Din păcate, multe prea târziu. “ Eu sunt acum la Mitropolie. Și cred că dacă nu aș fi în această zonă, mi-aș urla furia. În România, așa se întâmplă lucrurile astea. Se înâmplă câte o tragedie și după aia fiecare pune gunoiul sub preș.

Nu este normal ca un spital să aibă 8 manageri într-un an. Nu am învățat nimic din tragedia de la maternitate. Nu am învățat nimic din tragedia de la Colectiv. Vreau ca cei vinovați să ajungă la pușcărie. Pe mine mă îngrozește spitalul din Piatra Neamț, vă spun sincer. Nu vreau să intru în detalii, sunt povești mai vechi legate și de tatăl meu, de cum a fost tratat acolo”, a declarat aceasta, potrivit mediafax.ro.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.