Rugăciunea lumânărilor aprinse rezolvă orice problemă, indiferent cât de gravă ar fi

Aveți o suferință de care credeți că nu veți mai putea scăpa? Sănătatea a devenit din ce în ce mai precară? Rugăciunea lumânărilor aprinse rezolvă orice problemă, indiferent cât de gravă ar fi.

Problemele se țin lanț și nimic nu pare să le rezolve? Aveți la dispoziție o rugăciune extrem de puternică. Dacă va fi spusă cu toată inima și credința, va face adevărate minuni: rugăciunea lumânărilor aprinse.

Rugăciunea lumânărilor aprinse rezolvă orice problemă, indiferent cât de gravă ar fi

Pentru ca rugăciunea să aibă cel mai mare efect, e de preferat să fie începută într-o zi de vineri în care se ține post. De preferat post negru. Rugăciunea se începe seara, dar trebuie să aveți grijă să o terminați înainte de miezul nopții. Aprindeți toate cele 40 de lumânări și pentru fiecare dintre ele, rostiți de patru ori Tatăl nostru. În total, se va spune de 160 de ori. După ce lumânările au ars, spuneți o singură dată rugăciunea lumânărilor aprinse.

Încă 7 zile de post

Începând cu a doua zi, veți ține post șapte zile, perioadă în care, în fiecare zi veți aprinde 6 lumânări. În acest timp, veți rosti rugăciunea Tatăl nostru de patru ori pentru fiecare lumânare aprinsă. La final, veți spune din nou rugăciunea lumânărilor aprinse. Ulterior, timp de 6 săptămâni, aprindeți o lumânare în fiecare miercuri și vineri, în aceste zile ținând și post. Resturile lumânărilor se strâng și se duc la biserică. Potrivit a1.ro, rugăciunea trebuie dată mai departe la 40 de persoane.

Citește și  Cazul va fi redeschis. Fratele Mădălinei Manole vrea să demonstreze că artista nu s-a sinucis

Aceasta este textul rugăciunii făcătoare de minuni

„Doamne Dumnezeul meu, precum arde lumânarea mea de repede, așa să mă ajuți și Tu. Împreună cu Maica Precista și cu toți sfinții! Fă să piară tot atât de repede toate farmecele, spurcăciunile, relele și patimile, blestemele și lucrurile diavolești. Descântecele, meșteșugurile și uneltele diavolești de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea. De la cei bântuiti de patimi (băutură, cafea, tutun, curvie, jocuri de noroc, neascultare și nesupunere, înjurăturile de cele sfinte), din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu.

rugaciune

Doamne, ajută-mă să-mi recapăt sănătatea, liniștea, sporul și prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez. Să fiu binevăzut, să am spor în casă, sănătate la animalele domestice. Să fiu ferit de accidente și de rele întâmplări, eu și casa mea, familia și colaboratorii mei.

Citește și  Istoria se repetă, autoritățile ridică din umeri. Incendiu la spitalul CFR din Cluj Napoca

Doamne, depărtează vrăjmașii și îmblânzește-i. Dă-mi o soartă bună și fă să se dezlege cununiile și făcăturile, să fiu ferit de argintul viu. Și lucrurile vrăjitorești să nu aibă putere asupra mea.

Doamne, ferește casa mea de ură, invidie, de certuri, de bătăi, de boli molipsitoare, de beții, de anturaj prost. Doamne, ferește familia mea și sufletele noastre de toate încercările și răutățile. Și dă-ne, Doamne, sănătate, împliniri, realizări și viața fără de primejdii.

Doamne, întărește-mă și păstrează-mi credința. Ocrotește-mi părinții, frații, surorile (se rostesc numele rudelor menționate). Și dezleagă blestemele viilor și mortilor căzute asupra noastră. Luminează mintea și calea copiilor noștri, dă-le spor la învățătură și reușită în viață.

Doamne, veghează și întărește pe toți cei de-un neam și de-o credință cu noi. Doamne, ai grija de toți copiii și de copiii mei. (Se spun acum toate numele celor pentru care te rogi. )

Citește și  S-a lăsat cu scandal. Larisa și Alin Oprea divorțează la tribunal

Doamne, dă-ne pâinea cea de toate zilele și liniștea ta cea sfântă. Doamne, fă să se împlinească rugăciunile noastre!

Doamne, ajută-ne!
Doamne, iartă-ne!
Doamne, miluiește-ne!
Doamne, fie-Ți milă de noi!
Doamne al puterilor, fii cu noi!

Amin!”

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.