S-a aflat adevărul. De ce a fost dat afară Mihai Petre de la ProTV

Vestea că Mihai Petre nu mai face parte din juriul emisiunii Românii au talent, a șocat pe toată lumea. De ce a fost dat afară. S-a aflat adevărul.

Mihai Petre a povestit de ce a fost dat afară de la ProTV. Declarații incendiare ale dansatorului.

S-a aflat adevărul. De ce a fost dat afară Mihai Petre de la ProTV

După multe speculații, Mihai Petre a mărturisit pentru click.ro de a ce a fost dat afară de la emisiunea Românii au talent, de la ProTV. “Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni. Iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului. Prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur…

mihai petre si elvira

Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală. Aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu. Eu în momentul acesta sunt liber de contract. Și analizez opțiunile pe care le am pentru a continua drumul în tv. Pentru că vreau să fac în continuare televiziune, cred că am de spus câte ceva”, a declarat Mihai Petre, pentru click.ro.

Chiar și așa, dansatorul e sigur că emisiunea va continua să aibă succes: „Românii au talent” va rămâne cea mai bună emisiune de divertisment. E un format fantastic, o echipă foarte bună acolo.” Mihai Petre a absolvit Facultatea de Științe Politice din București și SNSPA și este tatăl a două fete.

Campion național la 14 ani

Mihai Petre a descoperit dansul la opt ani, iar la 14 ani a devenit campion național. Ulterior, alături de soția sa au ajuns campioni ai României și au fost semifinaliști la Cupa Mondială și finaliști în Cupa Europeană de Dans. De altfel, Mihai și Elvira au fost prima pereche din România care s-a clasat în primele 50 ale lumii în IDSF World Ranking List în 2004.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.