S-a aflat adevărul. De ce s-a despărțit Andreea Bălan de George Burcea

Toată țara a fost șocată atunci când s-a aflat că Andreea Bălan și George Burcea și-au spus adio. Acum s-a aflat adevărul. De ce s-a despărțit blonda de actor.

S-a despărțit de George Burcea și acum e fericită lângă noul său iubit, Tiberiu Argint. Actorul a spus tot adevărul. Relația noastră era fracturată de mult.

S-a aflat adevărul. De ce s-a despărțit Andreea Bălan de George Burcea

Fostul soț al Andreei Bălan i-a șocat pe toți cu declarația pe care a făcut-l legată de ruptura de cântăreață. Acesta a spus că relația lor era fracturată de mult, deși nimeni nu știa acest lucru. „Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte. Și îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o.

Citește și  Britanicii sunt în doliu. A murit Regina Elisabeta

andreea balan

La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite. Păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă”, a declarat George Burcea.

Actorul nu o urăște pe mama copiilor săi

Chiar dacă nu mai sunt împreună, actorul George Burcea spune că nu o urăște pe mama copiilor săi, ci doar încearcă să o înțeleagă. Îmi doresc să ştie că nu o urăsc, aşa cum crede ea, doar că tind să o înţeleg, cumva. Ea a fost hăituită toată viaţa, e obişnuită ca lumea să o urască. Eu îi mulţumesc şi o respect pentru cele două minuni din vieţile noastre.

Citește și  Lili Sandu își botează bebelușul. Când va avea loc fericitul eveniment

Ea va rămâne, însă, mereu în sufletul meu şi îmi doresc să fie fericită în special pentru copiii noştri. Ea nu a înţeles că de asta am plecat, ca să nu transmit copiilor nefericirea mea. Însă i-a fost greu, şi o înteleg şi aici, să accepte că cineva poate să o părăsească pe regina Andreea Bălan”,

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.