S-a aflat adevărul despre Cătălin Botezatu. Designerul are doi copii cu două femei

E burlac, dar are doi copii cu două femei. Cătălin Botezatu și-a pus sufletul pe tavă și a spus tot.

Unul dintre cei mai apreciați designeri și doriți bărbați, Cătălin Botezatu, a recunocut tot. Are doi copii cu două femei.

S-a aflat adevărul despre Cătălin Botezatu. Designerul are doi copii cu două femei

Are sau nu moștenitori Cătălin Botezatu? A fost o întrebare la care nimeni nu a găsit răspuns până acum. Designerul s-a hotărât însă să spună tot. Este tatăl a doi băieți, concepuți cu două femei. De ce nu a vrut să recunoască acest lucru până acum? Botezatu spune că a preferat să-și țină familia departe de reflectoare. „Se știe de ei de mulți ani.

bianca si catalin

Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia și când spun asta mă refer și la cei doi fii și la iubitele, soțiile, amantele.Eu cred că asta ține de demnitatea unui bărbat adevărat, iar vreau să cred că sunt așa și voi rămâne așa. Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos”, a declarat Cătălin Botezatu pentru revista Viva.

Mama unuia dintre băieți este căsătorită

Cu câțiva ani în urmă însă Botezatu a vorbit la un moment dat despre unul dintre fiii săi, într-o emisiune la ProTV.“Copilul nu știe că eu îi sunt tată și așa vreau să rămână”, a declarat atunci designerul. Un test ADN a scos însă totul la suprafață. Pus într-o asemenea situație, Cătălin a menționat că mama copilului este o femeie pe care a iubit-o mult în tinerețe.

Nu a pomenit niciodată numele acesteia, pentru că este căsătorită și nu dorește să-I facă probleme în familia. Cât despre doamnele și domnișoarele care l-au iubit, e greu de spus câte au fost. Însă relația cea mai zbuciumată a avut-o cu Bianca Drăgușanu. Cei doi s-au despărțit pentru că aceasta l-ar fi înșelat cu Adrian Cristea.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.