S-a aflat adevărul. O tânără spune că Alex Velea a lăsat-o însărcinată. Vedeta a ajuns la notar

Alex Velea a intrat într-o mare încurcătură, după ce o tânără a spus la toată lumea că e însărcinată cu el.

S-a aflat adevărul. O tânără spune că Alex Velea a lăsat-o însărcinată. Vedeta a ajuns la notar

Invitat în podcast-ul lui Radu Țibulcă, artistul a povestit un episod din trecut, când o tânără a mers la toate televiziunile susținând cu tărie că a lăsat-o însărcinată. Dacă la început totul i s-a părut o glumă, când a văzut că situația continuă, s-a speriat. Prima persoană care l-a lăsat să aibă dreptul la replică a fost Cabral, căruia îi mulțumește și acum.

„Mi-a dat posibilitatea să mă apăr”

„Am mai avut episoade mediatice nasoale. Primul a fost că am lăsat o fată însărcinată și tot o primeau pe la emisiuni. Cabral știa că urmează să prezinte știrea asta. El a avut amabilitatea și probabil sentimentul ăsta de frăție, de tovărășie.

Citește și  Tristețe mare. Mihai Trăistariu face sărbătorile cu managerul său

Iar el m-a sunat și mi-a zis: «N-am cum să nu prezint, pentru că asta îmi e rolul. Vrei să zici ceva?». Mi-a dat dreptul la replică, mi-a dat posibilitatea să mă apăr. I-am zis că nu vreau să apar, nu vreau să zic nimic, că nici nu știu ce să zic”, a mărturisit Velea.

S-a aflat adevărul în emisiunea lui Măruță

Salvarea lui s-a numit Cătălin Măruță care, atunci când a avut-o invitată pe tânără, a făcut-o să spună adevărul. Ulterior, Alex a fost sunat de mama fetei, care i-a explicat că totul a fost o minciună.

”Mi s-a părut la început o glumă, apoi am văzut că tot o chemau pe fată la diverse emisiuni. Acolo mi s-a părut că Măruță mi-a ținut partea și am fost mândru că eu l-am considerat mult timp prietenul meu, și acolo mi s-a părut că a știut să pună de așa manieră întrebările încât să o facă pe fată să recunoască, de fapt, că totul era o minciună.

Citește și  Ioana Filimon, confesiuni incredibile despre viața personală

Până la urmă m-a sunat mama respectivei. Avea niște probleme fata… sus, la mansardă. Am mers la notar, în fine. La final am plătit notar să semnez eu și ea, ca să arătăm că a fost totul o minciună, că a greșit, că nu era în deplinătatea facultăților mintale. Ea își imagina. Nu am avut nicio legătură sau relații intime ca să rămână însărcinată. Mergea cu o ecografie falsă că e însărcinată cu mine”, s-a destăinuit artistul.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata