S-a aflat ce secret a ascuns Anamaria Prodan. De ce folosește peruci

Când are părul lung, când scurt, ba e colorat, ba are extensii. De ce folosește Anamaria Prodan peruci? Ce secret ascunde aceasta?

Se schimbă mai ceva ca un cameleon. De ce folosește Anamaria Prodan peruci? Aceasta a mărturisit ce secret a ascuns atâția ani.

S-a aflat ce secret a ascuns Anamaria Prodan. De ce folosește peruci

De ani buni, Amamaria Podan apelează la tot felul de trucuri când vine vorba de podoaba sa capilară. De ce folosește peruci? Sau extensii de păr? Sexy impresara a spus adevărul. Pentru că îi e frică să nu-și strice părul. În plus, vedeta apelează la tot felul de tratamente care se care mai inovatoare pentru ca părul ei să fie mereu sănătos.

Toate femeile trebuie să înțeleagă să nu-și mai distrugă părul

La fel ca toate femeile care se respectă și Anamaria Prodan și-a dorit toată viața să aibă un păr lung, frumos și sănătos. Dar pentru asta a trebuit să scoată din buzunar mulți bani. Pentru că face tratamente foarte scumpe în Turcia ca să-și regenereze podoaba capilară.

Citește și  Anamaria Prodan a luat prima măsură în ceea ce-l privește pe Laurențiu Reghecampf. L-a lăsat fără 450.000 de euro

anamaria prodan

„Toate femeile ar trebui să înțeleagă și să nu-și mai distrugă părul. Să porți peruci este o soluție să nu-l distrugi. Dacă mi-aș colora și revopsi părul după placul meu, nu aș mai avea nimic, mi-aș arde și pielea capului. Faptul că port extensii și peruci nu înseamnă că nu am grijă de părul meu, ba chiar îi acord o mai mare atenție, pentru că părul nu respiră, deci e o întreagă muncă”, a mai declarat Anamaria Prodan.

O singură ședință o costă 4000 de euro

„În momentul de față, părul meu natural este puțin peste umeri, numai că mie, călătorind atât de mult, îmi este ușor să am extensii, peruci, de diferite culori, să mi le schimb mereu. Eu sunt un fel de cameleon, iar cei din echipa mea de hair stiliști și make-up îmi fac și machiaje ciudate, cum doresc eu, și alte culori de păr. Îmi fac absolut toate perucile și extensiile cum le vreau, colorate, lungi sau mai scurte”, a declarat Anamaria Prodan. Ce-I drept, pentru ca părul vedetei să arate așa, aceasta merge odată la șase luni în Turcia. Acolo își face un tratament special dar și injecții în scalp. Iar pentru fiecare ședință, plătește nu mai puțin de 4000 de euro.