S-a aflat de ce a fost omorâtă Sabina, femeia incendiată pe câmp. “Ne-am certat pentru că a făcut sex cu minori”

Cei trei suspecți arestați preventiv pentru că au ucis-o și incendiat-o pe Sabina, au început să facă destăinuiri. Ne-am certat pentru că a făcut sex cu minori.

A făcut sex cu minori. Așa și-au motivat crima cei trei suspecți, arestați preventiv că au ucis-o și incendiat-o pe Sabina.

S-a aflat de ce a fost omorâtă Sabina, femeia incendiată pe câmp. Ne-am certat pentru că a făcut sex cu minori

Va mai trece cu siguranță mult timp până când se va afla adevărul despre crima care a îngrozit România. Dar cei trei suspecți arestați preventiv au început să dea din casă. Până acum au spus că Sabina a vrut să se sinucidă cu insecticid iar ai au încercat să o resusciteze, urcându-se cu picioarele pe pieptul acesteia.

Potrivit gandul.ro, recent aceștia au declarat că s-au certat pentru că aceasta a făcut sex cu minori. Însă, polițiștii susțin că declarațiile celor trei sunt contradictorii. Se pare că cea care i-ar fi luat viața femeii ar fi Silvia Constantin, zisă Samira, una dintre surorile incriminate. Aceeași femeie care la început a spus că nu o cunoaște pe tânăra ucisă.

Autoturismul cu care a fost dusă victima îi aparține Silviei Constantin

De altfel, anchetatorii spun că mașina cu care a fost transportat trupul victimei i-ar aparține tot Silviei Constantin. Ea este, de altfel, singura care are permis de conducere. La rândul său, Giani Dinu, tânărul de 21 de ani care le-a ajutat pe cele două surori, a mai avut în trecut probleme cu legea. Cu ani în urmă, când acesta era minor, a fost arestat pentru tâlhărie.

Atunci el a jefuit o persoană și i-a luat telefonul mobil. Pentru fapta comisă, acesta a fost închis într-un centru de reeducare. Povestea tinerei ucise este cu adevărat zguduitoare. Acesta a fost băgată într-o mașină și după pe un câmp, unde a fost incendiată. Probabil nu s-ar fi aflat nimic, dacă nu ar fi trecut pe acolo un șofer de TIR. Acesta a sunat la 112 și a raportat incendiul.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.