S-a aflat motivul real al divorțului lui Walter Zenga. Un alt bărbat, om de afaceri

Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată la despărțirea dintre Walter Zenga și soția lui. Însă niciodată să nu spui niciodată. Acum s-a aflat și care este motivul real al divorțului. Un alt bărbat, om de afaceri.

Walter Zenga nu a vrut să dea multe detalii despre despărțirea de soția lui. Pe de altă parte, a menționat că pur și simplu nu își mai recunoaște soția. De fapt, motivul e altul. Un bărbat, om de afaceri.

S-a aflat motivul real al divorțului lui Walter Zenga. Un alt bărbat, om de afaceri

De ce a renunțat Raluca Zenga la soțul său după 17 ani de căsnicie? Sursele spun că de vină este un bărbat, om de afaceri, de care femeia este foarte îndrăgostită. Se pare că Raluca l-a cunoscut pe acesta la o prietenă comună și de atunci nu mai vede pe nimeni altcineva și nu îi mai pasă de nimic și de nimeni.

Mesajul transmis de Walter Zenga

Sătul de toată povestea aceasta, sportivul a vrut să lămurească odată situația. Drept urmare, acesta a făcut lumină pe un cont de socializare.

familia zenga

“Ceea ce a apărut în ultime zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct. Însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp. Din păcate relațiile dintre noi s-au răcit. Atât datorită distanței dintre noi, creata și din cauza jobului meu de antrenor. Dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soția mea este schimbată radical. A decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de-acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră. Din respect pentru copiii noștri, nu va pot oferi prea multe detalii. Cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai”, a fost mesajul postat de Instagram de antrenorul italian.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.