S-a aflat tot adevărul. Pepe a înșelat-o pe Raluca

N-a trecut mult timp de când Pepe a anunțat că se desparte de mama copiilor săi, că au început să iasă amănunte din viața celor doi. Pepe a înșelat-o pe Raluca.

Când Pepe a făcut anunțul despărțirii, părea că lucrurile între ei doi s-au calmat. Se pare însă că artistul a înșelat-o pe soția sa și ea nu a putut uita.

S-a tot aflat adevărul. Pepe a înșelat-o pe Raluca

Chiar dacă nimeni nu știe cu certitudine care sunt dedesubturile relației dintre Pepe și Raluca, potrivit cancan.ro, se pare că acesta a înșelat-o pe brunetă. Ce-i drept, într-un moment de slăbiciune. Sursele spun că acest lucru s-ar fi întâmplat acum doi ani, când între cei doi au fost momente tensionate. Mai mult, se aude că în discuția de atunci ar fi intervenit și mama lui Pepe, care fi pus ceva paie pe foc. De atunci, cele două nu s-au mai înțeles la fel de bine, iar relația dintre Raluca și soțul său s-au deteriorat.

A hotărât să pună punct relației

Pepe a anunțat divorțul cu puțin timp în urmă, pe canalul său de Youtube. ”E trist, dar e adevărat” „Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e pepe si ralucaadevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor. (…) Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a spus artistul.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.