S-a aflat totul. Ce i-au oferit mai marii de la Kanal D lui Dan Negru

Puțini sunt cei care știu că nu doar turcii l-au vrut pe Regele audiențelor, ci și alte televiziuni. Dar Negru a spus pas dintr-un motiv bine întemeiat: s-a dorit să aibă o coprezentatoare. Lucru pe care nu-l va accepta niciodată.

S-a aflat totul. Ce i-au oferit mai marii de la Kanal D lui Dan Negru

Sursele spun că Dan Negru începuse negocierile cu Kanal D din luna decembrie, însă a semnat contractul la începutul acestui an. Vedeta a plecat cu toată echipa de la Antena 1, iar ce i-au oferit turcii nu avea cum să refuze. Se spune că acesta va încasa lunar nu mai puțin de 25.000 de euro, la care se adaugă mașină, abonament la SPA dar și la clinică medicală.

În plus, mai marii de la Kanal D l-au lăsat pe Dan Negru să-și aleagă din grila de programe ce-i poftește inima.  Cum cârcotașii au început cu tot felul de supoziții privind plecarea sa de la Antena, Dan Negru le-a tuturor o lecție de fair play. Prezentatorul a afirmat într-un mesaj pe contul său de socializare că a rămas în relații extraordinare cu toate persoanele de la fostul său loc de muncă și că le va purta mereu respectul cuvenit.

Negru a apărut pentru prima dată la Kanal D cu puțin timp în urmă în emisiunea lui Teo Trandafir și a mărturisit că prezentatoarea, care îi este bună prietenă, a fost una dintre persoanele care l-au convins să facă o schimbare atât de mare în viața profesională.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata