S-a aflat totul despre Bianca Drăgușanu. Care sunt lucrurile de care e dependentă

Într-un moment de sinceritate, Bianca Drăgușanu a dezvăluit totul despre viața ea. Vedeta spus și care sunt lucrurile de care e dependentă.

Pe contul său de Instagram, Bianca Drăgușanu le-a spus tuturor fanilor săi care sunt lucrurile de care e dependentă.

S-a aflat totul despre Bianca Drăgușanu. Care sunt lucrurile de care e dependentă

Dintr-unul din saloanele de lux ale Bucureștiului, Bianca Drăgușanu și-a luat puțin timp liber și a dezvăluit fanilor săi care sunt lucrurile fără de care nu poate trăi. Blonda lui Bodi a mărturisit că nu-și vede viața fără să meargă la salonul de înfrumusețare, la care nu ar putea să renunțe niciodată. În plus, Bianca a spus că e îndrăgostită de pantofi și chiar a făcut o mică obsesie pentru aceste obiecte.

„Eu nu am vicii, nu beau, nu fumez, nu consum substanțe. În schimb, consider că eu cumpăr prea mulți pantofi și eu sunt dependentă de Doina și de salonul acesta. Ce mi se întâmplă aici mie, la unghii, la păr, la ten creează dependență.”, a spus Bianca Drăgușanu.

bianca dragusanu

A demonstrat că știe să curețe cartofi

Și cum de la salon la curățatul cartofilor e uneori doar un pas mic, Bianca Drăgușanu a arătat tuturor că știe să se descurce și la capitolul bucătărie. Întrucât ea și Alex Bodi au avut musafiri, Bianca și-a pus șorțul și le-a arătat cârcotașilor cât de bună bucătăreasă poate fi. Vedeta a postat ulterior mai multe fotografii în care apare curățând cartofi. „Să mai spuneți de mine că nu-s gospodină. Uite șefu cum stă”, a zis Bianca, uitându-se lung la Alex Bodi, care se afla într-o discuție cu un prieten. Bianca obișnuiește să learate celor care o iubesc și cum își petrece timpul alături de fiica ei, Sofia. Mai mult, vedeta le arată fanelor săi pasionate de modă rochițe din garderoba ei sau de la atelierul pe care blonda îl deține.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.