S-a descoperit ultima scrisoare lăsată de Draga Olteanu Matei înainte de moarte. Este cutremurătoare

La scurt timp după ce Draga Olteanu Matei a plecat pe ultimul drum, a fost descoperită ultima scrisoare lăsată de aceasta. E cutremurător ce a putut să spună vedeta.

Și-a dorit din toată inima să mai trăiască pentru publicul său, dar din păcate, acest lucru nu a fost posibil. A lăsat însă o scrisoare. Ce a spus Draga Olteanu Matei.

S-a descoperit scrisoarea lăsată de Draga Olteanu Matei înainte de moarte. Este cutremurător ce a scris artista

Această scrisoare despre care nu știa nimeni că există, a ajuns, dintr-o întâmplare, în mâna jurnaliștilor de la huff.ro. Ce spune cea mai dragă artistă a românilor?

“Dragii mei, când n-oi mai fi vă rog nu mă plângeți. Am încercat în întreaga mea carieră să vă ofer bucurie și zâmbete. Mereu am fost copleşită de atenția pe care mi-ați oferit-o și am considerat că îmi dați prea mult pentru ceea ce merit de fapt. Când n-oi mai fi vă rog să vă amintiți de mine cu drag. Și cu bucuria pe care o aveam când interpretam fiecare rol, fie că era pe scena teatrului, fie că era în filme.

Am trăit mare parte din viața mea pe scenă, indiferent c-a fost scena teatrului sau scena filmelor în care am jucat. Nu vreau să mă plângeți. Eu vă iubesc și prețuiesc prea mult. Mă bucur că m-ați primit în sufletele voastre și mă bucur să aflu că am reușit să vă ofer bucurie”, a spus Draga Olteanu.

“N-am fost interesată de premii oferite de organizații”

“Mă măgulește fiecare scrisoare pe care o primesc, n-am fost niciodată interesată de premii oferite de organizații, ci am considerat că cel mai important premiu pe care-l pot primi au fost reacțiile voastre când terminam de jucat o piesă de teatru. Marea marea iubire. Rămâneți fericiți, rămâneți sănătoși și vă mulțumesc pentru fiecare moment în care m-ați urmărit. A voastră, Draga Olteanu Matei”. Draga Olteanu Matei a plecat într-o lume mai bună la vârsta de 87 de ani. Aceasta s-a zbătut între viață și moarte timp de patru zile, timp în care a fost internată la spitalul Sfântul Spiridon din Iași.

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.