S-a întâmplat. Andreea Bălan și George Burcea au ajuns la tribunal

S-a îndrăgostit nebunește de Viviana Sposub, dar a fost nevoit să ajungă și la tribunal. Este prima înfățișare pe care a avut-o în procesul de divorț cu Andreea Bălan.

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea se anunță unul cu scandal. Zilele trecute, aceștia au ajuns la tribunal, la prima înfățișare.

S-a întâmplat. Andreea Bălan și George Burcea au ajuns la tribunal

Se împarte între relația cu Viviana Sposub și divorțul cu fosta sa soție, Andreea Bălan. George Burcea a ajuns la tribunal pentru prima înfățișare. Potrivit wowbiz.ro, chiar dacă cei doi s-au prezentat în fața judecătorilor, se anunță un divorț lung și greu. Asta pentru că Andreea Bălan își dorește custodia totală a celor doi fetițe, iar actorul nu vrea. Acesta e motivul pentru care George a început să lanseze multe atacuri la adresa cântăreței. Sursele spun că Andreea e conștientă ce urmează să se întâmple, dar are răbdare pentru că iubește copiii mai mult ca orice.

andreea balan

George a fost prins drogat

În plus, ea vrea să demonstreze că fostul soț nu este deloc potrivit să aibă grijă de copii. Mai ales că acesta a fost prins consumând droguri și având ieșiri publice necontrolate. Chiar dacă sursele spun că Andreea ar pune multe dovezi împotriva lui George, pentru moment preferă să nu o facă. Ea consideră că e mult mai important acum să se axeze pe creșterea copiilor săi, decât să intre în scandaluri cu fostul soț.

Declarații acide

Chiar dacă încearcă să se abțină la a șterge pe jos cu fosta sa soție, George Burcea dă mereu interviuri acide. ”Unele au dezvoltat o plăcere  nebună să vorbească despre mine, chiar dacă în termeni duri. Chestia este că toate răutățile pe care le dăm în viață se întorc înzecit. Iar când vin, vin în grup și ne destabilizează emoțional… Doar că atunci va fi prea târziu pentru regrete. (…) Nu, nu am regrete față de fosta căsătorie.

Cred că trecutul trebuie lăsat deoparte și e nevoie să ne ocupăm mai mult de prezent. Din acțiunile trecutului nu poți schimba mai nimi. Și de aceea este bine să fim împăcați cu toate deciziile pe care le-am luat în anumite momente. Sunt un om care este împăcat cu trecutul lui și mândru de trecutul lui, pentru că toate m-au adus astăzi în acest punct, iar astăzi sunt fericit. (…) Andreei îi mulțumesc pentru fetițe și pentru multele momente care m-au dezvoltat ca om. În rest, vedem noi…le descurcăm pe toate atâta timp cât există o minimă înțelegere. Cât renunțăm la orgolii, victimizare și mai ales la minciuni în presă…”, a declarat George Burcea pentru click.ro.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.