S-a operat la mână și a rămas cu mari probleme. Mama Deliei nu simte când atinge lucrurile

E una dintre cele mai șarmante femei și își adoră fetele. Dar mama Deliei a rămas cu mari probleme în urma unei operații la mână.

Mamă, bunică, soție și peste toate astea o cântăreață apreciată. Mama Deliei Matache însă, a rămas cu mari probleme după o operație la mână.

S-a operat la mână și a rămas cu mari probleme. Mama Deliei nu simte când atinge lucrurile

La prima vedere, mama Deliei are o viață perfectă. Două fete care o adoră și nepoței care o consideră un înger. Cu toate astea, Gina Matache are probleme în urma unei operații la mână făcută anul trecut. Invitată în platoul „Showbiz Report”, aceasta a fost întrebată cum se simte și a declarat că lucrurile nu stau atât de bine cum s-ar fi așteptat. Chiar și așa, cântăreața și-a păstrat optimismul și speră că totul se va termina cu bine.

„Nici acum nu pot să mă laud. Nu e ceea ce mă așteptam eu. Mă așteptam ca mâna să funcționeze în parametri normali. Se pare că așa va rămâne… Nu prea pot să folosesc mâna foarte bine. Primele degete… nu știu ce prind, nu am sensibilitate la ele. Ceva nu e bine, dar încerc să nu mă mai gândesc, poate durează mai mult recuperarea”, a declarat mama Deliei la „Antena Stars”.

Citește și  Gigi Becali, așa cum nu l-ați văzut niciodată. Nimeni nu l-a recunoscut

delia si gina matache

Cei care o ajută să uite de durere sunt nepoții

Chiar dacă are uneori niște dureri mari, Gina Matache spune că uită de tot atunci când nepoțeii sunt cu ea. „Acum, în octombrie, am făcut un an de la operație și nu e în regulă. Copiii mă fac să nu mai simt dureri”, a continuat artista. Cât privește motivul pentru care Delia nu are copii până acum, Gina Matache a dezvăluit totul anul trecut: „În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.