S-a pornit scandalul între Andreea Antonescu și George Burcea

Au rezistat foarte puțin la emisiunea Ferma fără să se înțepe. Acum a pornit scandalul între Andreea Antonescu și George Burcea.

Andreea Antonescu și George Burcea, concurenti la Ferma, au început să-și arunce cuvinte grele. A pornit scandalul între cei doi.

S-a pornit scandalul între Andreea Antonescu și George Burcea

Actorul George Burcea a pornit scandalul. De data asta nu cu fosta sa soție, Andreeea Bălan, ci cu cea mai bună prietenă a ei, Andreea Antonescu. Ce se întâmplă între cei doi? Potrivit wowbiz.ro, Andreea și George s-au nominalizat reciproc când au fost întrebați cine nu merită imunitate. Mai mult, cântăreața și actorul nu ratează nici un moment să își arunce cele mai grele cuvinte unul altuia.

andreea si george

„Această imunitate nu ar trebui să meargă la Andreea Antonescu și spun acest lucru pentru că este venită mai nouă în Fermă, mi se pare că noi avem mai mult timp în care ne-am luptat aici. Mihaela, sunt sigur că sunt eu (n.r. s-a automenționat, atunci când Andreea Antonescu a vorbit despre persoana care nu merita imunitatea). Aici, consider că nu trebuie să ne aducem frustrările. Dacă rămân niște frustrări și niște supărări. Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu?” a declarat George Burcea.

Citește și  Adriana Bahmuțeanu a ținut doliu după despărțirea de Prigoană. A făcut și colivă

Aș fi avut pretenții mai mari de la el

Îndrăgita cântăreață nu a stat mult pe gânduri și i-a răspuns imediat fostului soț al Andreei Bălan.  „Aș fi avut pretenții mai mari de la el, la cum am apucat eu să-l cunosc eu pe George. Azi mi s-a părut așa o frustrare, pe motive de 2 lei, o anumită ranchiună în suflet…a dat-o cu atâta bucurie atunci când mi-a pronunțat numele. Pot să fiu și ea rea, dacă vreau” a spus și Andreea Antonescu. Cu puțin timp în urmă, înainte a a ajunge concurent la emisiunea Ferma, Antonescu a declarat că niciodată nu îi va lua apărarea lui George. Pentru ea, Andreea Bălan e mai mult ca o soră și nu dorește decât să o vadă fericită.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.