26 27

S-a rupt lanțul de iubire! Anamaria Prodan a anunțat despărțirea de Flavius Nedelea

Anamaria Prodan a avut un mesaj emoţionant după despărţirea de Flavius Nedelea. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, ca iubiţi, dar vor să rămână prieteni pe viaţă.

Când toată lumea credea că Anamaria Prodan și-a găsit din nou fericirea în plan amoros, impresara a decis să pună capăt relației și să anunțe despărțirea într-un mod la fel de diplomat precum a și anunțat-o.

Impresia a ales să-i adreseze numai cuvinte de laudă și să-și arate încă o dată aprecierea și respectul pe care i le poartă fostului ei iubit, chiar dacă au format un cuplu pentru o foarte scurtă perioadă.

Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din univers”

„Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viața în doi a luat sfârțit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.

Citește și  Fuego a dat lovitura. Câștigă din ce în ce mai mulți bani

Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din univers. Ești un exemplu demn de urmat, ca bărbat și ca om.

Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag forever”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

În vârstă de 42 de ani, Flavius este din Tulcea și are mai multe afaceri, printre care și două hoteluri în București. E vorba despre o unitate hotelieră cu nouă camere chiar în Centrul Vechi din București.

Cei doi au compus și publicat același mesaj pe rețelele de socializare

Imediat a venit și replica, la indigo, a impresarei Anamaria Prodan, postată tot pe rețelele de socializare!

La rândul lui, Flavius Nedelea a postat același mesaj pe contul său de Instagram.

Citește și  Valentina Pelinel le dă peste nas cârcotașilor. A spus abia acum ce a făcut cu Borcea

„Anamaria Prodan este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere.

Sunt mândru că am câștigat o prietenă pe viață. Călătoria noastră prin viața în doi a luat sfârțit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din univers.

Ești un exemplu demn de urmat ca femeie și ca om. Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag forever”, a scris Flavius Nedelea.

Cine este Flavius Nedelea

Relația cu Milionarul Flavius Nedelea a fost prima pe care Anamaria Prodan a recunoscut-o, oficial, după divorțul cu scandal de fostul ei soț, antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Citește și  Oana Zăvoranu nu mai suportă mocangistele. I-a pus gând rău Adelei Popescu

Anamaria Prodan l-a prezentat pe milionar celor mai importante persoane din viața ei, este vorba de cei trei copii, Sarah, Rebeca și Bebeto.

Anamaria Prodan a fost căsătorită timp de nouă ani cu Tiberiu Dumitrescu, cel alături de care are două fete, Rebeca şi Sarah. Ulterior, în 2008, impresara şi-a unit destinele cu Laurenţiu Reghecampf, cel de care a divorţat anul trecut.