S-a stins din viață renumitul om de televiziune Emanuel Isopescu

Data de 3 august 2020 va rămâne în istoria televiziunii ca una dintre cele mai negre zile. S-a stins din viață renumitul om de televiziune, Emanuel Isopescu.

La 75 de ani, renumitul om de televiziune Emanuel Isopescu a trecut la cele veșnice. A fost unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de investigații.

S-a stins din viață renumitul om de televiziune Emanuel Isopescu

Renumitul om de televiziune Emanuel Isopescu a plecat la cele veșnice. Potrivit protv.ro, vestea tristă a fost dată chiar de fiica acestuia, Ioana, pe o rețea de socializare. ”Drepții cu drepții și viii cu viii. Cum zici tu. 3.08.1945-2.09.2020. Tătucă, rămas bun…”, este mesajul transmis de aceasta.

Mesaje de condoleanțe pe pagina de facebook

La scurt timp, pe pagina de facebook a cunoscutului jurnalist au început să apară multe mesaje de condoleanţe.

„E cel care mi-a deschis cariera de jurnalist în TVR, la Social, omul pe care îl ştia oricine, în orice loc din România. M-a învăţat multe, mi-a dat încredere şi emisiuni. A fost un boier, un altruist, un ziarist excelent. Mi-a fost prieten, camarad şi tovarăş de tenis de masă. Rămas bun, Şefule, mulţumesc frumos pentru tot!”, a scris jurnalistul Emil Hossu-Longin.

Acum nouă ani a suferit o operație grea pe inimă

Potrivit click.ro, în anul 2011, jurnalistul, care avea mari probleme cu inima, a suferit o operație foarte grea. De atunci viața lui s-a schimbat. În iunie 2020, Emanuel Isopescu a făcut un apel pe facebook. Jurnalistul căuta o persoană care să-l îngrijească contracost, întrucât ajunsese să se deplaseze foarte greu. ”Eu am crezut întotdeauna că FB este un for al schimburilor informaționale și al întrajutorării.

Am ajuns la mâna voastră. Vârsta, bolile și propria-mi inconştiență m-au lăsat fără picioare”, a scris Emanuel Isopescu. De-a lungul carierei sale impresionante, Emanuel Isopescu a a lucrat la majoritatea posturilor TV importante din România. Cu zece ani în urmă, acesta s-a retras din activitate. S-a retras la Tulcea, unde avea o pensiune și încerca să se relaxeze după atâta muncă.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.