S-a stins unul dintre marii interlopi ai României, Mihai Bururenciu

Vineri, 11 septembrie 2020, s-a stins din viață Mihai Bucurenciu, considerat a fi cel mai mare mafiot al României.

Ca urmare a unor grave probleme de sănătate, vineri 11 septembrie 2020, s-a stins unul dintre marii interlopi ai României, Mihai Bucurenciu.

S-a stins unul dintre marii interlopi ai României, Mihai Bururenciu

Unul dintrei ce mai de temut oameni din România, Mihai Bucureciu, s-a stins din viață vineri, 11 septembrie 2020. Interlopii sunt în stare de șoc. Acesta a murit în urma unor grave probleme de sănătate. Bucurenciu a început să fie cunoscut întregii lumi la începutul anilor 2000. Este vorba de afacerea „Portbagajul”, când din mașina lui s-au furat aproximativ 500.000 de dolari. Când unul dintre hoți a fost prins, se spune că unul dintre cei aflați în slujba lui Mihai Bucurenciu l-a torturat zile întregi. Scandalul a ajuns până la Poliția Capitalei. Șeful instituției de atunci a fost demis, pentru că a oferit servicii pentru ca banii să fie recuperați.

Bogyguarzii mei câștigau și 10.000 de dolari pe lună

„În anii ‘90, când șomajul era în floare iar salariile sub 100 de dolari, bodyguarzii mei câștigau și 10.000 de dolari pe lună”, declarat Bucurenciu, pentru  gandul.ro, cu ceva timp în urmă. „Totul s-a dus la vale după ce mi s-au furat banii din portbagaj. Am făcut ani mulți de închisoare, la care se adaugă și cei șase ani în care am stat pe goană. Dacă nu erau toate astea, probabil că aș fi ajuns un om foarte bogat. Culmea este că am fost închis cu toate că eu nu am pus pe nimeni să-mi recupereze banii. Sandu (Sandu Geamănu) s-a băgat imediat să caute valiza pentru că dorea să încaseze un comision”, a continuat acesta.

A deschis renumitul Club 99

Potrivit cancan.ro, tot Bucureciu este cel care a deschis unul dintre cele mai renumite discoteci, Club 99. În acest loc s-au distrat mult timp vedete precum Anda Adam și Cătălina Toma. De asemenea, Mihai Bucurenciu a avut și multe magazine, dar și o renumită fabrică de sticlă în Giulești. În plus, se spune că acesta ar fi investit și în arme de foc, aduse în România din Basarabia.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.