26 27

”S-a ştiut chiar din ziua nunții că Oana Matache şi Răzvan Miheţ vor divorţa!”. Carmen Harra vine cu lămuriri importante

În 2017, Oana Matache s-a căsătorit cu Răzvan Miheț, cu care are în prezent doi copii: o fetiță și un băiețel. De curând, cei doi au anunțat că relația dintre ei nu mai funcționează și au ales să divorțeze.

În jurul despărțirii dintre Oana Matache și Răzvan Miheț s-a creat un adevărat scandal. Totul a pornit de la Gina Matache, care nu vede cu ochi buni noua relație a fiicei sale și cumva aruncă vină divorțului și asupra lui Radu Siffredi.

Carmen Harra, cea mai celebră clarvăzătoare din România, a explicat cât se poate de obiectiv de ce, în opinia ei, decizia Oanei de a începe o nouă relație înainte de a divorța de fostul partener ar putea să nu îi fie favorabilă pe termen lung.

Mai mult decât atât, Carmen consideră că doi erau sortiți să se despartă. Se pare că totul era aranjat de Univers.

„Când ne considerăm data de căsătorie este important să ne gândim energetic. Codificarea aia ne ajută sau nu? Oana pornește cu piciorul stâng în căsătoria cu Răzvan. Căsătoria făcută pe momentul ăla energetic spune clar că aici poate să dureze 7 ani, 12 ani și pe urmă se încheie.

Ea din start, neștiind lucrurile astea…Căsătoria ei nu a fost pe termen lung, ci de termen scurt. Acest 28 mai 2017 nu i-a fost deloc favorabil Oanei, dar absolut deloc. Dacă noi am creat un precedent, de exemplu un divorț, există posibilitatea și a celui de-al doilea. Pericolul pe care Oana îl creează este al celui de-al doilea divorț în cazul unei căsătorii cu acest Radu.

Pornim cu Radu, dar nu știu câți ani, poate nu mai mult de 3, poate 7, dar nu e de bătaie lungă. Mă întreb dacă își ajunge să se căsătorească cu el.”, a explicat Carmen Harra.

Reacția Oanei Matache după divorț:

Mulți s-au întrebat care este motivul divorțului dintre Oana Matache și Răzvan Miheț. Sora artistei Delia Matache a mărturisit că relația dintre ea și fostul său soț devenise toxică, așa că a ales să facă ceea ce este cel mai bine pentru copii.

„M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal (pe care nu l-am început eu to begin with), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez.  

Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață și să o jignească în repetate rânduri, în așa hal cum au făcut-o anumite persoane.  Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în utlima vreme, și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă.

În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră. Acest înveliș de ‘catastrofă’ pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător atât pentru mine, cât și pentru copiii și persoanele implicate în viața mea.

Îmi doresc foarte mult ca acest scandal să ajungă la final. Nu cred că privește pe nimeni felul în care eu aleg să-mi trăiesc viața și să-mi educ copiii.”, este o parte a mesajului pe care Oana Matache l-a transmis pe Instagram.

Citește și  Jador și-a spus oful pe contul de socializare. A fost jefuit, dar și-a dat seama cine e soțul