S-au aliniat astrele pentru Rică Răducanu. Celebrul sportiv se simte mult mai bine

Rică Răducanu s-a liniștit și își vede de viață, sperând că vremurile grele nu se vor mai întoarce.

Rică Răducanu a negat că ar fi fost conectat la aparate, iar acum se simte foarte bine, a declarat el la emisiunea lui Cristi Brancu. E posibil ca cineva să-l fi văzut la spital unde-și făcea analize și de aici să se tragă o concluzie greșită.

Mă găsiți pe terenul de sport dacă vreți să știți unde sunt

„Mă simt foarte bine. Nu am avut probleme. Aia cu aparatele a fost de mult. Cred că ne-a văzut cineva pe acolo, pe la spital.

Mi-a părut rău că mulți prieteni, familia au auzit. Mă găsiți pe terenul de sport dacă vreți să știți unde sunt”, a spus Rică Răducanu.

Citește și  Ordin de restricție pentru Mihai Albu. Totul a pornit de la niște declarații date la televiziune

A scăpat cu bine și de coronavirus

Fostul portar al Naționalei de fotbal a trecut în anul 2021 prin câteva probleme de sănătate, după ce a făcut coronavirus. „Am trecut prin boală. Am fost în spital şi cu nevasta. Chiar atunci când a luat foc spitalul am sărit de la etaj. Am sărit! N-am luat-o pe uşă! Eram la etajul 1, eram învăţat cu săriturile. N-a fost o problemă. Nu mi-am rupt nimic. A fost rău tare!

Cred că şi corpul a fost tare, fiind sportiv. Plus că am fost sportiv cuminte, n-am fumat, n-am băut cafele. Nici acum nu sunt… Poate din motivul ăsta. M-am vaccinat şi a 3-a oară, mi-au zis şi acolo că am anticorpi. Înseamnă că am corpul bun!”, a amintit fostul sportiv al Naționalei.

Citește și  Alex Bodi a cumpărat hotelul Central din Mediaș, cinematograful și un castel din Sighișoara

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata