Sărbători triste pentru Cuzin Toma, alias Firicel din Las Fierbinţi. Actorul a ajuns pe mâna justiției

Recent, acesta a fost prins de polițiștii de la Rutieră care nu l-au iertat pentru greșeala comisă. Cunoscutul actor a fost trimis în judecată de procurorii de la sectorul 3.

Sărbători triste pentru Cuzin Toma, alias Firicel din Las Fierbinţi. Actorul a ajuns pe mâna justiției

Nu e pentru prima dată când Firicel a călcat pe bec. A fost iertat de trei ori, în trei dosare clasate de DIICOT, pe motiv că că nu există interes public pentru sancționarea actorului. De data asta, acesta are de tras.

Pe portalul Ministerului Justiției scrie negru pe alb că procesul lui Firicel are ca obiect „conducerea unui vehicul fără permis de conducere (art. 335 NCP)”, articol potrivit căruia inculpatul n-ar fi avut deloc permis pentru vehiculul pe care îl conducea.

Citește și  Șoc. Alin Oprea a fost înșelat de soție cu un prieten de-al lui Leo de la Strehaia

Pe de altă parte, potrivit informațiilor oferite de Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 pentru Spynews, Firicel ar fi avut permisul suspendat. Indiferent care ar fi răspunsul corect, el va avea de tras.

A mai avut un dosar pentru droguri

Primul dosar al lui Firicel a fost în 2017, iar doi ani mai târziu, în 2019, a fost înregistrat altul pe numele lui, obiectul fiind „confirmare renunţare urmărire penală. Atunci acesta a fost prins la volan când a condus sub influența drogurilor. În 2007, același Firicel a avut un alt dosar după ce a fost prins pe litoral când consuma marijuana.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata