26 27

Scandal fără precedent între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Foștii soți s-au bătut și au ajuns la poliție

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au trecut de la înjurături la bătaie. De la ce s-au luat cei doi.

La așa ceva nu s-ar fi așteptat nimeni, dar încurcate sunt căile iubirii. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au luat la bătaie în mijlocul străzii. Blonda susține că fostul soț a venit la vila din Snagov beat și a vrut să-l ia pe Bebeto cu forța. ”Ieri a venit acasă, era băut. A venit la un vecin. A venit în casă fără să aibă voie. A intrat pe jos, pe la lac. L-a amenințat pe Bebe că îl ia, că îl ia când vrea, că el are dreptul să-l ia.

M-a lovit, mi-a zis că mă omoară şi că mă bagă cu forţa la puşcărie

Bebe i-a zis că nu pleacă nicăieri cu el.  (…) A venit şi a început să înjure, mi-a înjurat finul, ne ameninţă pe toţi. Gata, s-a terminat, am tăcut până acum pentru că suntem persoane publice şi ar trebui să fim un exemplu, iar copilul meu suferă. A venit astăzi, după atâtea luni de zile şi l-a ameninţat că îl ia cu forţa. M-a lovit, mi-a zis că mă omoară şi că mă bagă cu forţa la puşcărie”, a declarat Anamaria Prodan.

Citește și   I s-a împlinit visul. Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie

Reghecampf păstrează secretul

Reghe însă nu vrea să spună ce s-a întâmplat, susținând că își protejează copilul și nu vrea să-l expună la discuțiile dintre el și mama sa. „Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța.

El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a fost declarația dată de Laurențiu Reghecampf pentru Gândul.

Citește și  Anamaria Prodan a avut accident. Polițiștii au intervenit imediat

Cei doi au primit ordin de restricție

În urma scandalului și Anamaria și Reghecampf au primit ordine de restricție, unul față de celălalt. „Polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe”, a mai transmis IPJ Ilfov.