Scandal fără precedent între Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu

Două dintre cele mai cunoscute vedete ale României și-au aruncat cuvinte grele. Scandal fără precedent între Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu.

Un nou scandal zguduie showbizz-ul în plină iarnă. Două mari vedete, Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu sunt la cuțite.

Scandal fără precedent între Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu

Două dive cunoscute aruncă cu noroi una în cealaltă. Este vorba de Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu. Ce au de împărțit blonda și bruneta, care și-au adus acuzații grave? Se pare că cea care a început disputa a fost Oana Zăvoranu. Aceasta ar fi postat pe contul său de Instagram o dezvăluire cu totul incredibilă legată de Bianca Drăgușanu. Despre ce este vorba? Oana, femeie puternică, a declarat că nu e adevărat că Bianca ar fi fost bătută de Alex. Nici Bianca nu a stat pe gânduri și a venit cu alte declarații uimitoare. Ea a spus despre Oana că l-ar fi înșelat pe Pepe în timpul căsătoriei.

bianca dragusanu

Nu suntem prietene și nu vom fi niciodată

Potrivit spynews.ro, Oana a fost întrebată de un fan dacă a avut vreo relație de prietenie cu blonda. Soția lui Alex Ashraf a spus că ea și fosta parteneră a lui Alex Bodi sunt „cel mult cunoștințe”.  „Nu suntem prietene și nu vom fi vreodată! Terminați cu prietenia. Suntem cel mult cunoștințe, fără niciun fel de obligații, ok?”, a scris Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram, în urmă cu câteva zile. Voice over Romania

Ești prea perversă și nesimțită

Bianca nu a stat pe gânduri și a făcut-o pe Oana cu ou și cu oțet.  “Tot stau și reflectez dacă să consum din energia mea prețioasă pentru una care este o naturală și o prețioasă ea și o deșteaptă. Și da, de naturală este foarte naturală. Ești naturală și în cerul gurii, acolo ești cea mai naturală. M-ai impresionat, nu mai pot! Oare să zic sau să nu zic despre tine, nu meriți atenția mea, ești prea perversă și nesimțită și ești foarte prefăcută, dar lumea știe deja.

Naturalo în cerul gurii, nebuno care ești nebună. Norocul multora este că eu chiar am treabă, nu o ard așa, să stau să urmăresc ce fac toate româncele noastre frumoase care se descurcă. Eu chiar am treabă, eu alerg de dimineața până seara, eu nu fac pe moca nimic. Nimic!”, a declarat Bianca Drăgușanu, conform voice over Romania.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.