Scandal fără precedent între Leo de la Strehaia și fosta sa soție, Anca

După ce a fost lăsat cu ochii în soare de Dana Criminala, nici cu fosta soție, Dana, nu se mai înțelege. Scandal fără precedent între Leo de la Strehaia și Anca.

A intrat în conflict cu mama copiilor săi și de aici a izbucnit totul. Scandal fără precedent între Leo de la Strehaia și fosta sa soție, Anca.

Scandal fără precedent între Leo de la Strehaia și fosta sa soție, Anca

În loc să se liniștească spiritele între Leo și Anca, a început un scandal fără precedent. Toate replicile dure au fost date în mediul online și au avut ca subiect principal infidelitatea. Concret, Leo a acuzat-o pe Anca să l-a înșelat cu un tânăr de doar.. 19 ani. Potrivit wowbiz.ro, Prințul țiganilor spune că Anca nu este demnă pentru o țigancă.

„Vouă vi se pare normal ca Anca, o țigancă, să-și pună silicoane, să-și pună botox și să mai facă și să mai facă și altceva? Nu se face așa ceva la țigani? Ați înțeles? (…) Anca este o femeie pe care voi nu o vedeți… Ea, aparent, nu face așa ceva, dar aparențele înșală. Anca e foarte… cum să vă spun eu vouă… cum este un bărbat afemeiat, așa e ea… e cam nimfomană!”, a spus Leo de la Strehaia pe vlogul său.

Citește și  Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi. Ce condiții i-a pus afaceristul

Reacția Ancăi a fost extrem de dură

La scurt timp, Anca a intervenit și i-a dat fostului său soț replici usturătoare. Mai mult, aceasta i-a transmis că nu va renunța la casa de la Strehaia.

„Tatăl lui, socru-meu, a pus casa pe numele meu. Aveam toate pământurile pe numele meu, stația de PECO, parcări. Pentru că avea încredere în mine că eu n-o să le vând, n-o să le las niciodată. De ce n-a pus pe numele lui? Sau pe numele soacrei mele? Pentru că nu avea încredere în ei. Soacra mea, când avea galbeni, bani mulți, lua pe furiș de acolo fără să știe el.

Ei l-au supărat, el l-a omorât. Leo l-a băgat în pământ în seara aia, când a cerut bani de la el. (…) El a gonit copiii ăia mici de acasă, să stea singur. Un nebun! E nebun la cap, să mă facă în halul ăsta.

anca si leo

Eu nu vreau să-l scot afară din casă, ca un milog. El nu are nici curent în casă, acolo. Când se filmează, trage un fir de la vecinul. E un prost, a rămas prost, a făcut depresie la cap. Un bolnav la cap! Îmi spune el în toate felurile, că eu sunt deformată, că alea… Păi cum arată el, cine se mai uită la el? Un sclerozat ce e! A stat cu Olga la mine în casă, au împuțit casa!

Citește și  De acum, promo-urile ProTV vor fi făcute de Florin Piersic Jr.

Ce vrea, să mă omor? Că dacă mai zice ceva, să fac ceva? Nu mai am liniște, nu mai am nimic din cauza lui. Ce vrea, să nu mă mai duc acasă? Mă duc acasă când vreau, îl scot afară cu toate hainele. Ce vrea acum? Să-l iau, să-l iubesc? Sclerozat, așa, nebun?

Are susținători, pe Olga! Olga e o nebună, Olga n-are familie. Niciodată n-a avut familie. Mergea pe la lume prin casă, stătea câte două trei zile, o dădeau dispărută! Ce știe aia? O împuțită, o știrbă, care n-ar dinți în gură. Și-a scos dinții de aur din gură ca să-i vândă, să-i dea bani lui frate-său!”, a spus Anca de la Strehaia pe vlogul său.

„Eu dormeam cu nepoțeii în pat”

De asemenea, Anca spune că ea a dormit mereu cu nepoțeii în pat, niciodată nu s-a gândit să aducă vreun bărbat. „Zice Olga că eu băgam bărbați în pat! Pe cine am băgat eu în pat? Eu dormeam cu nepoțeii în pat. Cum zice ea așa? Păi eu sunt ca ea, cum face ea și bagă… pe toată lumea? Că nu vreau să spun acum, să implic lume, vecini și toate astea.

Citește și  Scandal fără precedent între Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu

Și Leo spune că am avut peste 500 de bărbați. Nu vedeți că nu judecă, că e nebun la cap? A turbat! Are uitătura aia strâmbă, a luat-o razna. Pe cine am adus eu? Să mă mărit eu? Nu vreau să mă mărit, de ce mă obligă el? Nu vreau să mai aud de el în viața mea”, a încheiat Anca de la Strehaia.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.