Scandal fără precedent între Maria Constantin și Iulia Albu. Ce au de împărțit cele două dive

Într-o ediție recentă a emisiunii pe care Iulia Albu o prezintă la Antena Stars, fosta soție a lui Mihai Albu a dat de pereți cu Maria Constantin, punctând hainele pe care le-a purtat la un eveniment.

Voi nu trebuie să vă duceți la solar să vă schimbați culoarea de tot

„Are ceva de picoliță. Adică o văd la mese. Topul acela e ceva ce ar fi purtat Britney Spears acum 20 de ani. (…) Cerceii aceia lungi și degeaba, pielea rotisată de-a dreptul …. Mersul la solar nu trebuie …. voi nu trebuie să vă duceți la solar să vă schimbați culoarea de tot.

Trebuie să arătați la final puțin atinse de soare. (…) Se numește tanorexie, nu e cazul ei, dar în momentul în care nu te mai poți opri din solar se numete tanorexie.”, a spus Iulia Albu.

Citește și  Ce operații estetice vrea să-și facă Iulia Albu

Dacă eu mă simt bine, totul este perfect, nici nu prea mă interesează

Maria Constatin a luat atitudine la scurt timp după ce a auzit cuvintele Iuliei Albu și i-a dat replica. „Da, eu nu pot să spun decât că o salut. Și culmea, asta cu bronzul să știi că sunt chiar ofticată.

Pentru că, uite, într-adevăr mă bronzez destul de repede când merg la plajă și se vede că sunt bronzată, dar la mine bronzul ține 2-3 zile pentru că am pigmentul atât de alb și se reduce relativ destul de repede.

Adică dacă nu întrețin cu un solar, cu o plajă, se duce foarte repede. Mă rog, ei spun chestia asta pentru a mai apărea o știre. Ar fi ciudat ca toată lumea să te placă. Dacă eu mă simt bine, totul este perfect, nici nu prea mă interesează”, a declarat Maria Constantin, pentru Cancan.

Citește și  Anda Adam spune adevărul. Ce se întâmplă cu mariajul său

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata