Scandal în familia lui Laurențiu Reghecampf. Mama Asianei Peng a pus piciorul în prag

O altă problemă pe care cu care se confruntă mama sportivei este faptul că nici până în acest moment nu a fost invitată la nuntă.

Pusă în această situație de explicat în cuvinte, Silvana Peng a făcut un apel la familia lui Luca să strângă bani pentru un asemenea eveniment important.

„Vă invit cu toată dragostea să vă strângeți în ședință cu nurori de valori și să puneți mână de la mână toți din familia extinsă și să-i faceți nunta la D. A. L Reghecampf, copilul, săracul, nu-i multimiliardar, dar și zice că ar face-o, dar nu are cu ce! Nu cumva să vă imaginați că puteți terfeli imaginea fiicei mele cât aveți chef și cum aveți chef!.

„În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic”

Sunați-o pe doamna Pffeifer și pe tatăl copilului, care e în Azerbaidjan, dacă vreți să aflați de nuntă! Eu, cel mult, aș fi soacră mică! Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari!

Citește și  Bombă în showhizz. Iubita lui Dani Oțil a trăit o poveste de dragoste cu cântărețul Valentin Sanfira

Dar nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine!(…) În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu fallow the money și bunăstarea lor.”, a declarat Silvana Peng, conform Click.