Scandal în showbizz. Liviu Guță spune că Axinte l-a tras în piept cu 14.000 de euro

Într-un filmuleț pe Internet, Liviu Guță îl acuză pe Axinte că l-a tras în piept cu suma de 14.000 de euro. Scandalul e în toi.

Liviu Guță e supărat și a făcut un scandal monstru pe Internet. El îl acuză pe Axinte că l-a tras în piept cu suma de 14.000 de euro.

Scandal în showbizz. Liviu Guță spune că Axinte l-a tras în piept cu 14.000 de euro

Axinte de la Vacanța Mare a ajuns de râsul cântăreților. După ce a fost acuzat că nu le-a bani artiștilor, a venit și rândul lui Liviu Guță să împroaște cu noroi. El spune că Florin Petrescu l-a tras în piept cu suma de 14.000 de euro. Axinte spune că totul e o minciună și vrea să-l dea în judecată. ”Axinte e un papiţoi cu căciulă. Are să-mi dea 20. 000 euro, din concerte, din 2009! Mi-a băgat beţe-n roate, ca să nu mai cânt la spectacolele în aer liber, le-a zis tuturor că sunt ţepar. Am familie, am nevoie de bani, numai rele îmi face!”, a declarat Liviu, într-un filmuleţ publicat pe Internet.

M-a pus pe afișe, dar nu m-a anunțat

De asemenea, Liviu Guță spune că a fost pus de Axinte pe afișe, însă nimeni nu l-a anunțat. ”Am cântat foarte mult în Piatra-Neamţ şi tot ce există sate, comune. Din 20.000 de euro, ţin minte, şi ca să nu fiu nesimţit, cred că am primit vreo 6.000 de euro, ceilalţi s-au dus pe Apa Sâmbetei. Haideţi să vă spun cum procedează Axinte, Florin Petrescu, la spectacolele pe care le organizează şi la restaurantele de la noi.

axinte

Mi-au spus foarte mulţi oameni, am filmări, când Axinte îi spune unui patron de local că Liviu Guţă nu mai cântă, că cere foarte mult, că mai bine ar aduce pe altcineva. Vă daţi seama că, în toţi anii mei, Axinte mi-a făcut cel mai mare rău, dragii mei. Pentru că atunci când nu te supui şi nu mergi pe banii pe care ţi-i dă el, începe să facă manevre de genul ăsta. M-a pus şi pe afişe, cap de afiş, pe la evenimentele din ţară, eu nu ştiam nimic, el îmi zicea că s-a suspendat spectacolul. Lumea venea de dragul meu, iar Axinte le spune că n-am ajuns, că-s neserios, că aşa fac mereu”.

Liviu e un nebun de om

Axinte spune că totul e o miciună și că se gândește să-l dea în judecată.  ”Liviu e un nebun de om. Nu-l mai bagă nimeni în seamă, nu mai are nunţi că nu-l ia nimeni şi s-a făcut vlogger peste noapte. Îl dau şi în judecată dar, câinii latră, ursul merge. Şi pe Daniela Györfi a certat-o că, în 2004,  el a scos piesa «De ce mă minţi, de ce mă minţi?» şi că e melodia lui, nu a Danielei. Stă acasă şi nu are ce face! Stă şi el în casă şi se plictiseşte.

Şi ce zice, dau şi în Daniela, că e melodia mea, dau şi în Axinte, că acum 15 ani avea să-mi dea bani, dar nu mi i-a mai dat, şi de aceea nu mă mai ia lumea la concerte. (…) Nu am impresar, nu am nimic, eu mă ocup de mine, de imaginea mea, de spectacole, piesele mi le compun singur, eu conduc maşina până la evenimente. Sunt pe cont propriu, încă de la început”, a declarat acesta pentru click.ro.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.